background img
banner
banner

Το ζεύγος Φραγκάκη έκοψε την πίτα του

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΕ ΖΕΣΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Οι ευχές αγαπημένων προσώπων και φίλων, το χαμόγελο ενός μικρού παιδιού, χαρούμενη διάθεση και θετική ενέργεια είναι τα κατάλληλα συστατικά για να ξεκινήσει καλά η χρονιά. Αυτή τη «συνταγή» ακολούθησαν και φέτος ο Γιώργος και η Λούλα Φραγκάκη που υποδέχθηκαν στο σπίτι τους, το απόγευμα του Σαββάτου 4 Ιανουαρίου, αγαπημένα πρόσωπα.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους που, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος μοιράστηκαν τη χαρά να το κάνουν με τους φίλους τους. Σαν μία ζεστή αγκαλιά, οι οικοδεσπότες μοίρασαν αγάπη αλλά και πλούσια δώρα, όταν η κ. Φραγκάκη ωσάν άλλος Άη Βασίλης εισήλθε στον χώρο με έναν σάκο γεμάτο εκπλήξεις. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους και τέσσερα χαριτωμένα παιδιά που το καταχάρηκαν όπως άλλωστε και οι μεγαλύτεροι…

Στο ζεστό και ήρεμο σπίτι του ζεύγους μοιράστηκαν αγάπη και ευχές για τη νέα χρονιά για υγεία, ευτυχία και ευόδωση στόχων, ενώ ταυτόχρονα οι καλεσμένοι γεύονταν γλυκίσματα και την πεντανόστιμη χειροποίητη βασιλόπιτα. Ο τυχερός της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί ανάμεσα στις γυναίκες που υπερτερούσαν αριθμητικά, ήταν ο φίλος του ζευγαριού από την Αθήνα, Μάκης Γρετσίστας που παρέστη με τη σύζυγό του. Άπαντες ευχήθηκαν και του χρόνου!


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr