background img
banner
banner

Το μητρώο… άναψε φωτιές

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ – «ΕΡΙΞΑΝ ΛΑΣΠΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ» ΛΕΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

«Φωτιές» φαίνεται πως άναψε στον Εμπορικό Σύλλογο η μη παράδοση του ενημερωμένου μητρώου με τα εγγεγραμμένα μέλη, από το απερχόμενο Δ.Σ. στην Εφορευτική Επιτροπή. Το γεγονός κατήγγειλε μέσω τoυ protioline.gr ο υποψήφιος πρόεδρος – επικεφαλής της παράταξης «Εμπορική Ενότητα» Λάμπης Παπαδόπουλος, για να έρθει χθες η απάντηση του απερχόμενου προεδρείου του Συλλόγου. Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως στις εκλογικές διαδικασίες πάντα παραδίδεται στην Εφορευτική Επιτροπή το μητρώο ενήμερων και μη μελών, ώστε να διασφαλιστεί η αξιοπιστία των εκλογών.

Επίσης, κατηγόρησε το απερχόμενο προεδρείο ότι ΄΄αν το κρατάει για ευνόητους λόγους, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι οι διαδικασία δεν είναι όπως θα έπρεπε΄΄.
Θέτοντας το ερώτημα ΄΄εάν με αυτό τον τρόπο κρύβεται κάτι και γιατί να μην διασφαλίζεται το ίσον;΄΄

Ο λόγος τα προσωπικά δεδομένα

Χθες το απερχόμενο προεδρείο εξέδωσε ανακοίνωση – απάντηση στο δημοσίευμα του protionline.gr που φιλοξενεί τις δηλώσεις του κ. Παπαδόπουλου, λέγοντας: «Σε απάντηση δημοσιεύματος της εφημερίδας «Πρώτη της Αιγιαλείας» της Πέμπτης 23-01-2020 σχετικά με τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, με σκοπό την εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή των εκλογών της 31ης Ιανουαρίου, έχουμε να σημειώσουμε τα εξής: Η όλη διαδικασία έγινε με καθ’ όλα νόμιμο και απόλυτα διαφανή τρόπο και σε αυτό το πλαίσιο παραδόθηκε στα μέλη της νεοεκλεγείσας εφορευτικής επιτροπής το μητρώο όλων των εγγεγραμμένων μελών του συλλόγου.

Δεν είναι δυνατόν, όμως να παραδίδουμε πριν την εκλογική διαδικασία το ποια μέλη είναι ταμειακώς εντάξει και ποια όχι, τόσο λόγω της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, όσο και γιατί οποιοδήποτε μέλος έχει οφειλές μπορεί να προσέλθει την ημέρα των εκλογών και να τις τακτοποιήσει. Δεν θα διασύρουμε κανέναν συνάδελφο, κάνοντας κουρελόχαρτο την ταμειακή του κατάσταση, όσο κι αν επιμένει κατά την προσφιλή του τακτική ο κ. Λάμπης Παπαδόπουλος, ο οποίος για μια φορά ακόμα δημιουργεί ψευδείς εντυπώσεις, φωνασκώντας και συκοφαντώντας με τυφλή εμπάθεια και προσπαθεί να δημιουργήσει πολεμικό κλίμα και να πυροδοτήσει την ομαλή λειτουργία του Συλλόγου, τον οποίο επιθυμεί να διοικήσει εκ νέου, ενώ αποπέμφθηκε από πρόεδρός του λόγω των γνωστών γεγονότων και της αχαρακτήριστης διαχείρισης, που επέδειξε τότε και είναι καθ’ όλα υπεύθυνος, για όσα αποκάλυψε το πόρισμα των ορκωτών ελεγκτών, που ήδη έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Ο εμπορικός κόσμος οφείλει, στις εκλογές της 31ης Ιανουαρίου, να καταδικάσει τέτοιες συμπεριφορές και να δώσει με την ψήφο του την απάντησή του σε παραφιλολογίες και δήθεν επικλήσεις για διαφάνεια, όταν επί διοίκησής μας όλα λειτουργούν άψογα, καθαρά και με σεβασμό σε όλους τους εμπόρους και στον καθένα ξεχωριστά».

Λάμπης Παπαδόπουλος: ΄΄Είναι ανεπίτρεπτο αν όχι ανήθικο το ότι χρησιμοποίησαν το σήμα του Συλλόγου…΄΄

Ο τρόπος που οι Μαίρη Χρονοπούλου, Ντία Παναγοπούλου και Κωνσταντίνος Ζεντέφης έδωσαν την παραπάνω απάντηση θεωρείται επιλήψιμος από τον κ. Παπαδόπουλο, ο οποίος σχολίασε στo protionline.gr τα εξής: «Είναι ανεπίτρεπτο αν όχι ανήθικο το γεγονός ότι χρησιμοποίησαν το σήμα του Εμπορικού, Επιχειρηματικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας και από κάτω προχώρησαν σε λασπολογία διασύροντας το όνομά μου και θίγοντας τον συνδυασμό μας. Εμείς, σαν «Εμπορική Ενότητα» τιμούμε και σεβόμαστε τα σύμβολα του Συλλόγου τον οποίο υπηρετούμε πιστά. Τη στιγμή που ο Σύλλογος βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο και έχει αναλάβει η Εφορευτική Επιτροπή δεν μπορούν να χρησιμοποιούν έτσι το σύμβολο του Συλλόγου πετώντας απροκάλυπτα λάσπη…».

Ικανοποίηση στην «Εμπορική Ενότητα» για τη γενική συνέλευση!

Εν τω μεταξύ, μετά την προχθεσινή γενική συνέλευση, ο συνδυασμός «Εμπορική Ενότητα» του κ. Παπαδόπουλου, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζονται τα ακόλουθα: ΄΄Η ομόνοια νίκησε! Η «Εμπορική Ενότητα» νίκησε! Οι Έμποροι, αυτοί που έχουν τον πρώτο αλλά και τον τελευταίο λόγο δια ανατάσεως της χειρός ψήφισαν σχεδόν ομόφωνα… Όχι για εφορευτική επιτροπή που ήταν το τυπικό της ψηφοφορίας, αλλά έδειξαν με τον τρόπο τους, πως και θέλουν και ζητούν αυτόν που θα τους βγάλει από το τέλμα, αυτόν που θα γυρίσει τις μελανές σελίδες! Αυτόν που θα αφήσει τις έριδες του παρελθόντος και τα σκοτεινά κεφάλαια να μείνουν πίσω… εκεί που ανήκουν. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, γέμισαν τα γραφεία του Συλλόγου Εμπόρους! Μικρή παραφωνία αυτοί που δεν κατάλαβαν, πως δεν είναι μόνοι τους πια, για να κάνουν ότι θέλουν ανεξέλεγκτα!΄΄.

Και πρόσθεσε: ΄΄Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που ήρθατε απόψε και όχι μόνο ψηφίσατε αλλά αλλάξατε την όψη του Συλλόγου μας! Σας καλώ «ΟΛΟΥΣ» να ενώσετε την φωνή σας μαζί μας για να μας δώσετε δύναμη να διεκδικήσουμε. Είμαστε εδώ για ΟΛΟΥΣ τους συνάδελφους Εμπόρους ανεξαιρέτως! Κανένας δεν περισσεύει στον αγώνα για τα μαγαζιά μας και το μέλλον των παιδιών μας!! Τα προβλήματα δεν περιμένουν. Θέλουν αγωνιστές με πάθος και όραμα! Σας ευχαριστώ εκ μέρους όλων των Εμπόρων της Αιγιάλειας! Ραντεβού στις 31 Γενάρη….! Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω…΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr