background img
banner
banner

Το “φλουρί” ήταν η συνεχής ανοδική πορεία | ΦΩΤΟ

ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΕΚΟΨΕ Η ΠΕΣ ΣΤΟ “ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ”

Για άλλη μία φορά, η διοίκηση της Παναιγιάλειας Ένωσης Συνεταιρισμών, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, με τους εργαζόμενους στην συνεταιριστική οργάνωση να δίνουν δυναμικό παρών σε έναν χώρο φιλόξενο, όπως το εστιατόριο “Περιγιάλι” στην παραλία των Διγελιωτίκων.

Η πίτα της Ένωσης δεν είναι μία απλή συγκέντρωση, αλλά πάντα μία όμορφη συνεστίαση που διοίκηση και εργαζόμενοι διασκεδάζουν έχοντας αφήσει πίσω τους, ακόμα μία επιτυχημένη χρονιά.
Έτσι λοιπόν, πριν αρχίσει η διασκέδαση, πρώτος ο διευθυντής της Ένωσης Μίλτος Σταυρόπουλος, πήρε το λόγο, ξεκινώντας με τη φράση “τη χρονιά που πέρασε, τα είδαμε όλα”. Ο κ. Σταυρόπουλος εξήγησε συνοπτικά τις δυσκολίες που έχουν να κάνουν με τις ανακατατάξεις στις τιμές της αγοράς σε διεθνή επίπεδα, με την Ένωση παρ’ όλα αυτά να παραμένει μακράν ο leader, φέρνοντας πολύ καλά οικονομικά αποτελέσματα και το 2019.

Μάλιστα, επαίνεσε τους εργαζόμενους για την αρωγή τους στο καλό αποτέλεσμα και ζήτησε μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε και το 2020 να στεφθεί με επιτυχία

Δυνατά αποτελέσματα και τη νέα χρονιά

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, Θανάσης Σωτηρόπουλος, τόνισε τη σημαντική συμβολή των εργαζομένων στα καλά αποτελέσματα και ευχήθηκε και τη νέα χρονιά, η ΠΕΣ να συνεχίσει την ανοδική της πορεία.

Το λόγο πήραν επίσης ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, που έδωσε το παρών, συγχαίροντας τη διοίκηση και τους εργαζομένους για τα καλά αποτελέσματα, αποκαλύπτοντας ότι στο master plan, που συντάσσει ο δήμος για το 2021 η σταφίδα και η συμβολή της στην τοπική οικονομία έχουν εξέχον ρόλο, έτσι η συνεργασία με την Ένωση είναι επιβεβλημένη.
Η αντιδήμαρχος Έργων, και επικεφαλής της “Ποιοτικής Αιγιάλειας” Βασιλική Ψυχράμη, με τη σειρά της ευχαρίστησε διοίκηση και εργαζόμενους, για την ανάσα που δίνουν με τις δραστηριότητές τους στην τοπική οικονομία.

Ο πολιτευτής του ΚΙΝΑΛ, Μαρίνος Σκανδάμης, μίλησε για τις προκλήσεις των καιρών και την αλλαγή ατζέντας μετά την έξοδο από τα μνημόνια και ο πρόεδρος του Δ.Σ. Αιγιαλείας Γιώργος Ντίνος, ως τραπεζικό στέλεχος, έδωσε τα δικά του συγχαρητήρια για τις επιτυχίες που σημειώνει στο διεθνές εμπόριο η κορυφαία συνεταιριστική οργάνωση της Ελλάδας, με έδρα την Αιγιάλεια.
Η πίτα κόπηκε από τον Θανάση Σωτηρόπουλο και άρχισαν τα μουσικά όργανα, με τη διασκέδαση να ολοκληρώνεται τις πρώτες πρωινές ώρες.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr