background img
banner
banner

Το 2017 μπήκαν οι βάσεις, τώρα η συνέχεια…

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΛΑΜΠΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ… ΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δικαιωμένος γιατί οι προσπάθειες που κατέβαλε το 2017 ως πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας ακόμη και σήμερα έχουν αποτέλεσμα αλλά και αισιόδοξος γιατί μπορούν να αποτελέσουν εχέγγυα για την συνέχεια, παρουσιάζεται ο επικεφαλής της «Εμπορικής Ενότητας» Λάμπης Παπαδόπουλος.
Η υποψήφια για τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου παράταξη, πραγματοποιεί καθημερινές επαφές με κόσμο δημιουργώντας βάσεις συνεργασίας ώστε εφόσον επιλεγεί από τους εμπόρους να διοικήσει με τον καλύτερο τρόπο τον Σύλλογό τους.

Ικανοποίηση για τον επαναλειτουργία του… ναού των εμπόρων

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η επαναλειτουργία του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας που βρίσκεται στην αγορά του Αιγίου. ΄΄Ο αγώνας μας επιτέλους δικαιώθηκε! Οι προσπάθειες που κάναμε επί προεδρίας μου το 2017 να ξανανοίξει η Αγία Τριάδα, έπιασαν τόπο. Σήμερα (την Κυριακή) ο νέος μας Δεσπότης, στην θεία λειτουργία της Αγίας Τριάδας ανακοίνωσε αυτό που μας είχε πει στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαμε πριν λίγες μέρες, όταν και ξαναθέσαμε επί τάπητος αυτό το ζήτημα. Η Αγία Τριάδα, η εκκλησία των εμπόρων από τις 13-01-2020 θα είναι ανοιχτή κάθε μέρα και θα λειτουργεί!΄΄, αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος, προσθέτοντας: ΄΄Αισθανόμαστε μεγάλη τιμή, πλήρως δικαιωμένοι και περήφανοι που ο αγώνας μας και η πίεση που ασκήσαμε δεν πήγε χαμένος. Τον ευχαριστούμε θερμά και σαν νέα διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας μετά τις επερχόμενες εκλογές στις 31-1-2020, θα βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την Αγία Τριάδα μας! Την εκκλησία των Εμπόρων!΄΄.

Συνεργασία με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος

Εν τω μεταξύ, να συνεχίσει την καλή συνεργασία που είχε με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας Βασίλη Ροδόπουλο και επί προεδρίας του στον Εμπορικό Σύλλογο επιδιώκει ο κ. Παπαδόπουλος. Στο πλαίσιο της συνεργασίας και επαφών με τους φορείς της πόλης, η «Εμπορική Ενότητα» αντάλλαξε μαζί του τις πρώτες ευχές του χρόνου!

Επισκέφθηκε τον κ. Ροδόπουλο στο γραφείο του το πρωί του Σαββάτου σε μία συζήτηση που μπορεί να είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, ήταν όμως άκρως ουσιαστική. Παρόντες, εκτός του κ. Παπαδόπουλου ήταν άνθρωποι της αγοράς – μέλη της παράταξης.

Σε ό,τι αφορά τη συνάντηση, η «Εμπορική Ενότητα» αναφέρει: ΄΄Ήταν μία ουσιαστική συζήτηση με κύριο θέμα το άγχος και την πίεση που αντιμετωπίζουμε καθημερινά όλοι οι έμποροι για το αν θα βρούμε τα καταστήματα μας ανέπαφα την επόμενη μέρα, ύστερα από τα τελευταία κρούσματα κλοπών, ληστειών και καταστροφών των περιουσιών μας. Αφού ευχαριστήσαμε τον κ. Ροδόπουλο για την τόσο άμεση ανταπόκρισή του δεσμευτήκαμε ως συνδυασμός, μέσω του Επικεφαλής Λάμπη Παπαδόπουλου, πως θα συνεχιστεί η καλή συνεργασία που ξεκίνησε το 2017 επί προεδρίας του.

Μια συνεργασία που είχε δώσει εμφανή αποτελέσματα στο παραεμπόριο, στην παραοικονομία στην λαϊκή κ.λπ. Επίσης τονίσαμε πως ως συνδυασμός, θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό της αστυνομίας, με όποιο τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε στο δύσκολο έργο, τόσο της φύλαξης της ζωής και της περιουσίας των συναδέλφων μας εμπόρων, μέσα από την τήρηση της τάξης και την εξάλειψη τη παραβατικότητας΄΄.

Σημειώνει ακόμη πως ΄΄ως επερχόμενη διοίκηση μάλιστα, δεσμευτήκαμε, πως θα πιέσουμε για την κάλυψη των όποιων ελλείψεων και τα ανώτερα κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας στις προγραμματισμένες συναντήσεις που έχουμε, αλλά και συνδικαλιστικά μέσω των δευτεροβάθμιου οργάνου της ΟΕΣΠΠ αλλά και του τριτοβάθμιου οργάνου της ΕΣΕΕ στα οποία συμμετέχουμε!΄΄.

Πρώτιστος στόχος να ξαναγεννηθεί το εμπορικό κομμάτι της πόλης…

΄΄Ως συνδυασμός από τη στιγμή που προκηρύχθηκαν οι εκλογές για τις 31 Ιανουαρίου του 2020 προσπαθούμε να έχουμε στις συναντήσεις με τους φορείς της Αιγιάλειας, σε επιτρεπτό πλαίσιο και χωρίς να δυσκολεύεται η εργασία τους, όσο το δυνατόν περισσότερα στελέχη του συνδυασμού, που έχουν θέληση, κέφι και μεράκι για δουλειά! Πρώτιστος στόχος να ξαναγεννηθεί το εμπορικό κομμάτι της πόλης μας μέσα από τις στάχτες του!΄΄, σημειώνει ακόμη ο επικεφαλής της «Εμπορικής Ενότητας», καταλήγοντας ως εξής: ΄΄Ο αγώνας της εμπορικής ενότητας συνεχίζεται όπως και οι δεσμεύσεις μας αλλά και οι συναντήσεις μας για αγαστή συνεργασία με όλους τους φορείς της περιοχής!΄΄. Να σημειωθεί τέλος πως ο κ. Παπαδόπουλος καθώς και μέλη του συνδυασμού παρέστησαν στην χθεσινή τελετή Καθαγιασμού των Υδάτων στην παραλία Αιγίου, εκεί όπου είχαν την δυνατότητα να συναντηθούν με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και όχι μόνο και να συζητήσουν θέματα που αφορούν την περιοχή.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr