background img
banner
banner

Υποψηφιότητα για Αλυκή και Διγελιώτικα για Γαλάζιες Σημαίες

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Υποψήφιος για δύο Γαλάζιες Σημαίες για τις παραλίες Αλυκής και Διγελιωτίκων αντίστοιχα θα είναι ο δήμος Αιγιαλείας. Η σχετική απόφαση περί υποβολή πρότασης με το αντίστοιχο κόστος αυτής, ελήφθη στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου που διεξήχθη την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή ενέκρινε την συμμετοχή του Δήμου Αιγιαλείας στο πρόγραμμα «Γαλάζιες Σημαίες έτους 2019», με τον πρόεδρο της Επιτροπής και εισηγητή του θέματος Δημήτρη Καλογερόπουλο, δήμαρχο Αιγιαλείας, να κάνει μία αναδρομή για το πρόγραμμα. Τόνισε δε πως η αίτηση αφορά τις ακτές Αλυκής και Διγελιωτίκων και όχι για τον Ελαιώνα και την Πούντα, καθώς το σύστημα παρέμεινε κλειδωμένο λόγω μη συμμόρφωσης των ακτών σύμφωνα με τα κριτήρια του Προγράμματος.

Ως εκ τούτου και λόγω του ότι ο Δήμος Αιγιαλείας υποχρεούται να καταβάλει το ποσό των 430 € ανά ακτή που θέτει υποψηφιότητα ως ετήσια συνδρομή , ήτοι 2 x 430 = 860,00 €, εγκρίθηκε το σχετικό ποσό από τον προϋπολογισμό του δήμου, για την υποψηφιότητα των δύο ακτών.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr