background img
banner
banner

Ψηλά το σκορ στην Ακράτα ο Παναιγιάλειος

ΑΙΓΕΙΡΑ/ΑΚΡΑΤΑ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 0-4 ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Με μια ταχύτητα παραπάνω έτρεχε ο Παναιγιάλειος στην Ακράτα. Πήγε από την αρχή το παιχνίδι σε γρήγορο ρυθμό και έτσι το τελείωσε. Η Αιγείρα / Ακράτα μακριά από «πάγωμα» και σκοπιμότητες, δεν περιόρισε τον γρήγορο ρυθμό του αγώνα, ακολούθησε στα «γκάζια» τους «μελανόλευκους» με ότι κόστος θα είχε αυτό.

Ένα γρήγορο γκολ έγειρε και την καλή ψυχολογία στην πλευρά της φιλοξενούμενης Αιγιώτικης ομάδας. Ο Λιάτος έκοψε την επικίνδυνη μεταβίβαση προς τον Κλουκίνα πριν τη μεσαία γραμμή, πήρε γήπεδο, τράβηξε άμυνα, έβγαλε δεξιά στον Βλάχο, η σέντρα του οποίου είχε αποδέκτη τον Μπούνα, που έκανε την σέντρα – σουτ, την προβολή ο Γκάτσης, 0-1 στο 7΄.

Στο επόμενο λεπτό ανάποδο ψαλίδι του Χριστόπουλου μπλόκαρε σε καλή θέση ο Γκανατσούλας.

Ο Μπακατσέλος 2-0

 0-3 ημίχρονο

Πριν ζευγαρώσει τα τέρματά του ο Παναιγιάλειος, είχε κεφαλιά του Γκάτση άουτ από κόρνερ του Μπούνα στο 25΄, ενώ την ίδια τύχη είχε σουτ του Χριστόπουλου στο 28΄.

Στο 34΄ με διαγώνιο σουτ το 0-2 από τον Μπακατσέλο, ύστερα από την πάσα του Χριστόπουλου, ο οποίος είχε δοκάρι σε φάση διαρκείας στο 38΄.

Στο 4-1 το 0-3 από τον Σκούτα, που τροφοδοτήθηκε από τον Λιάτο ο οποίος είχε εξαιρετική απόδοση.

Ο Σκούτας 3-0

Ο Γκάτσης το 0-4

Το β΄ ημίχρονο δεν είχε τον ρυθμό και τις φάσεις του α΄ μέρους. Έγιναν και οι 8 αλλαγές, που περιόρισαν μέχρι ενός σημείου την κινητικότητα και τις εξάρσεις. Ο Γκάτσης πήρε από τον Σκούτα για το 0-4, αφού η μπάλα βρήκε πρώτα το οριζόντιο δοκάρι, ενώ ο ίδιος πήρε κεφαλιά μετά από φάουλ του Χριστόπουλου, την οποία εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Γκανατσούλας.

Από την Αιτ/νία το διαιτητικό «τρίο» στο γήπεδο της Ακράτας

ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ (Νίκος Ψυχογιάννης): Γκανατσούλας, Παππάς, Σακελλαρόπουλος (46΄ Παναγιωτόπουλος), Τσούρας, Ζίζηλας, Ψαρράκος (69΄ Αλέφαντος), Καυγάς (61΄ Παναγόπουλος), Πρέζας, Κλουκίνας, Καλέλλης (56΄ Παράνομος, Κυρίκος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μ. Λελούδας – Α. Σπυρόπουλος): Αθανασόπουλος, Βλάχος, Καφεντζής, Σπανογιάννης, Παπαδόπουλος, Μπακατσέλος (53΄ Κουραχάνης), Μπούνας (70΄ Αποστολής), Σκούτας (75΄ Μπίτρας), Λιάτος, Γκάτσης, Χριστόπουλος (63΄ Σταθακόπουλος).

Ο Γκάτσης 4-0


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr