background img
banner
banner

Πρώτη δύναμη η «Εμπορική Ενότητα» του Λάμπη Παπαδόπουλου!

Επικράτησε στις εκλογές του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας η παράταξη «Εμπορική Ενότητα» του Λάμπη Παπαδόπουλου, αφού έλαβε 130 ψήφους έναντι  121 της «Ενωτικής Κίνησης Εμπόρων» με επικεφαλής τη Μαίρη Χρονοπούλου, ενώ βρέθηκαν 15 άκυρα – λευκά. Παρά το γεγονός ότι η συγκρότηση του νέου Δ.Σ. σε σώμα θα γίνει τις επόμενες ημέρες, το αποτέλεσμα των εκλογών αυτομάτως ανακηρύσσει πρόεδρο τον Λάμπη Παπαδόπουλο από τη στιγμή που η παράταξή του εκλέγει  5  έδρες και η δεύτερη παράταξη  4.

Στις κάλπες προσήλθαν 266 έμποροι από τους 450 που είχαν δικαίωμα ψήφου, 14 λιγότεροι από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση του Ιανουαρίου του 2017, που είχαν ψηφίσει 280 μέλη του Συλλόγου.

Σύμφωνα με τον αριθμό των ψηφισάντων, ο Εμπορικός Σύλλογος εκλέγει 5 αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου, όσους είχε δηλαδή και μέχρι τώρα αφού για να εκλέξει έξι έπρεπε να ψηφίσουν πάνω από 280 και έως 320 μέλη του Συλλόγου.

Η εκλογική αναμέτρηση ξεκίνησε στις 10.00 το πρωί και τελείωσε μετά τις 7 το βράδυ. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία ο κ. Παπαδόπουλος κατέθεσε ένσταση διότι το μητρώο της Εφορευτικής Επιτροπής διέφερε από αυτό που είχε διατεθεί στην παράταξή του από το απερχόμενο προεδρείο. Η ένσταση ωστόσο απορρίφθηκε από την εφορευτική επιτροπή και η διαδικασία ξεκίνησε κανονικά.

Οι υποψήφιοι των δύο των παρατάξεων βρίσκονταν επί ποδός όλη μέρα στα γραφεία του Συλλόγου με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Να σημειωθεί ότι η «Εμπορική Ενότητα» έρχεται πρώτη στην προτίμηση των εμπόρων της περιοχής για δεύτερη συνεχόμενη ψηφοφορία και το σημερινό αποτέλεσμα αποτελεί όχι μόνο δικαίωση αλλά και ψήφο εμπιστοσύνης για τον Λάμπη Παπαδόπουλου που εκλέγεται και πάλι πρώτος. Στις εκλογές του 2017 η νικήτρια παράταξη είχε λάβει 154 ψήφους.

Αναμένεται η σταυροδοσία και η κατανομή των εδρών.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr