background img
banner
banner

Έκοψαν πίτα με κέφι και χαρά

ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙ ΑΙΓΙΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φιλοπροοδευτικού Συλλόγου Γρηγόρι Αιγίου «Ο Άγιος Γρηγόριος», στο κέντρο «Περιγιάλι» στα Διγελιώτικα Αιγίου. Την πίτα ευλόγησαν, ο Αρχιμανδρίτης πατήρ Ιωακείμ Βενιανάκης Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερωνύμου, τις θερμές ευχές του οποίου μετέφερε σε όλους για καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία, ευτυχία και καλή επιτυχία στις δραστηριότητες του Συλλόγου και ο πατήρ Χαράλαμπος Γκίκας εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Γρηγορίου Γρηγόρι.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δημήτριος Μοιραλιώτης στο χαιρετισμό του καλωσόρισε τους παριστάμενους και ευχήθηκε υγεία και δημιουργική χρονιά σε όλους. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον μέχρι πρότινος Πρόεδρο και νυν Ταμία του Συλλόγου Γρηγόρη Φαρμακόπουλο, για τον οποίο τόνισε ότι αφιέρωσε 25 ολόκληρα χρόνια, ένας μεγάλο κομμάτι της ζωής του, για τον Σύλλογο και το χωριό και συνεχίζει με το ίδιο ενδιαφέρον και πάθος.

Την εκδήλωση της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τον π. Ιωακείμ Βενιανάκη και τον π. Χαράλαμπο Γκίκα, ο κ. Νικόλαος Παπανικολόπουλος Πρόεδρος του Συλλόγου Σαλμενίκο, χωριανοί και φίλοι του Συλλόγου. Ακολούθησε συνεστίαση, γλέντι και χορός.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr