background img
banner
banner

Έκοψε πίτα η Άβυθος και δρόμο για την πρόοδο | ΦΩΤΟ

Χαρούμενα πρόσωπα, φωνές και μουσική πλημμύρισαν την κατάμεστη αίθουσα του «Μαρίτιμο» βράδυ του Σαββάτου. Σε οικογενειακό κλίμα το σωματείο της Αβύθου, παρουσίασε στην κεφάτη εκδήλωση ένα μελετημένο πρόγραμμα που τα είχε όλα. Έγινε μνεία για τους χορηγούς, αναφορά στη σημερινή και μελλοντική εξέλιξη του σωματείου σε όλες του τις δραστηριότητες, τιμήθηκαν επίσημοι προσκεκλημένοι, προπονητές και ποδοσφαιριστές που έχουν αφήσει έντονα σημάδια στην ιστορία της Αβύθου.

Στην κοπή της πίτας πρωτοστάτησε η βουλευτής Αχαίας της Ν.Δ. Χριστίνα Αλεξοπούλου, που με δική της παρέμβαση ξεμπλοκαρίστηκε η χρηματοδότηση από το υπουργείο για τα γήπεδα της Αιγιαλείας.

Την εκδήλωση τίμησαν ο δήμαρχος Αιγιαλείας, Δημήτρης Καλογερόπουλος που ‘’έπαιξε’’ στην έδρα του, η αντιδήμαρχος Εργων Βάσω Ψυχράμη, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Στράτος Βαρδάκης, ο πρόεδρος ΕΠΣ Αχαΐας Άγγελος Δανιήλ, ο πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας Ανδρέας Τριανταφύλλης.

Εκεί και ο πρόεδρος ΝΠΔΔ ο Τάκης Ανδριόπουλος με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Φραγκονικολόπουλο.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν: Ο προπονητής Μάκης Πετρόπουλος, ο αρχιδιαιτητής Ανδρέας Τριανταφύλλης, οι ποδοσφαιριστές: Μανώλης Καραμανόγλου, Γιώργος Παλαιολογόπουλος, Αρίστος Βαγενάς, Στάθης Σπηλιωτόπουλος.

Η βραδιά κύλησε όμορφα μετά τις βραβεύσεις υπό τους ήχους των Αγγελου Σαμαντά και Σοφία Ευγενοπούλου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ · ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr