background img
banner
banner

Έντονη δράση από το Πανεπιστήμιο Πατρών

ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Πλούσια δράση έχει προγραμματίσει για το επόμενο διάστημα το Πανεπιστήμιο Πατρών, με ενδιαφέρουσες ημερίδες, συνέδρια και συμμετοχές. Συμμετέχει ακόμη σε ερευνητικά προγράμματα, διαγωνισμούς και εθελοντικές δραστηριότητες.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του ΕRASMUS+ θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου ημερίδα ενημέρωσης ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ και ώρα 11.00-15.00 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο πρ. Τμ. Επιχειρηματικού Σχεδιασμού, Κουκούλι, πρώην ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος.

Ακόμη, ημερίδα απολογισμού του προγράμματος «Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ 2013 – Βασική Έρευνα». Η Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Αποτίμηση των έργων του προγράμματος «Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ 2013 – Βασική Έρευνα», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00, στο μικρό αμφιθέατρο (Ι4) του Συνεδριακού & Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών. Στην συγκεκριμένη ημερίδα οι Ε.Υ. των χρηματοδοτούμενων ερευνητικών έργων στο πλαίσιο του προγράμματος “Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ 2013 – Βασική Έρευνα” πρόκειται να παρουσιάσουν τα ερευνητικά αποτελέσματα των έργων τους.

Συνέδρια

Στις 18 και 19 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών το 26ο φοιτητικό συνέδριο με τίτλο: «Επισκευές και ενισχύσεις κατασκευών 2020». Η θεματολογία του Συνεδρίου καλύπτει όλους τους τομείς σε θέματα αποτίμησης επάρκειας υφισταμένων κατασκευών και επεμβάσεις, ανεξαρτήτως υλικού και διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Τ.Ε.Ε. / Τμήμα Δυτικής Ελλάδος. Το διήμερο επιστημονικό συνέδριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας των μαθημάτων «Ενισχύσεις και επισκευές κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα» (Ε’ έτους προπτυχιακών σπουδών) και «Ανασχεδιασμός υφιστάμενων κατασκευών» (μεταπτυχιακών σπουδών), που διδάσκονται στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών από τον ομότιμο καθηγητή Σ. Η. Δρίτσο.

Η συμμετοχή και η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι ελεύθερη σε φοιτητές και μηχανικούς. Περισσότερες πληροφορίες: www.episkeves.civil.upatras.gr

Το Διεθνές Συνέδριο με τίτλο: Γονιδιωματική Αστάθεια στον Καρκίνο: από την εξέλιξη του καρκίνου σε νέες θεραπείες», το οποίο διοργανώνεται από το ευρωπαϊκό δίκτυο SYNTRAIN θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 19 Μαρτίου στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Τα μέλη και οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών μπορούν να συμμετάσχουν ενεργά στο συνέδριο, αναδεικνύοντας τις σχετικές δραστηριότητες του Πανεπιστημίου Πατρών. Για να διευκολυνθεί η συμμετοχή Ελλήνων επιστημόνων, δημιουργήθηκε ειδική κατηγορία Local κατά την εγγραφή, που δίνει τη δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης στο επιστημονικό μέρος του συνεδρίου. H εγγραφή γίνεται στο
https://epay.upatras.gr/index.php/product/syntrain/


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr