background img
banner
banner

Ανατολική Αιγιάλεια… λαμπίκο!

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΔΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑΤΑ

Από την Ανατολική Αιγιάλεια ξεκίνησε την Δευτέρα η επιχείρηση πλυσίματος κάδων σε κάθε κεντρικό σημείο, διαδικασία που θα συνεχιστεί απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλο το δήμο και θα επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Στόχος, πέρα από την τακτική αποκομιδή των απορριμμάτων, η πιστή τήρηση του κανονισμού καθαριότητας, με τους πολίτες ήδη να νιώθουν πως έχουν αλλάξει πολλά…

Προχθές, συνεργεία της υπηρεσίας Καθαριότητας προχώρησαν σε πλύσιμο των κάδων στην Ακράτα σε κάθε κεντρικό σημείο αλλά και σε χωριά, παρουσία του αντιδημάρχου Νίκου Καραΐσκου. Προχθες η διαδικασία συνεχίστηκε στην Αιγείρα ενώ επεκτάθηκε και στο Διακοπτό και στην Παλαιά Εθνική Οδό. Για σήμερα δεν προβλέπεται ανάλογη παρέμβαση λόγω της κακοκαιρίας που αναμένεται ωστόσο, όπως ανέφερε ο κ. Καραΐσκος θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες καιρού επιτρέποντος και θα επεκταθεί σε όλο το δήμο.

Οδοκαθαριστές και στα χωριά

Εξωτερικοί παράγοντες πάντως δεν φαίνεται να κάμπτουν την Υπηρεσία Καθαριότητας που έχει μάθει να ανταποκρίνεται στα δύσκολα.
Ήδη, όπως έκανε γνωστό ο κ. Καραΐσκος, έχει ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση καθαρισμού των δρόμων καθώς οι οδοκαθαριστές έχουν ξεχυθεί σε κάθε οδό και στα χωριά. ΄΄Καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια, θέλουμε να λάμψει ο δήμος μας΄΄, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Προμήθεια νέου απορριμματοφόρου μέσω του  «ΦιλόΔημος ΙΙ»!

Ένα ακόμη θετικό που θα ενισχύσει σημαντικά τον τομέα Καθαριότητας του δήμου, είναι η προμήθεια ενός ακόμη απορριμματοφόρου που θα προστεθεί στα πέντε υπάρχοντα, τα οποία βεβαίως δεν λειτουργούν πάντα, καθώς λόγω παλαιότητας συχνά παρουσιάζουν βλάβες. Στη συνεδρίαση της περασμένης εβδομάδας, το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας ενέκρινε την αποδοχή χρηματοδότησης ύψους 150.000 ευρώ από το πρόγραμμα «ΦιλόΔημος ΙΙ» για την αγορά απορριμματοφόρου, το κόστος του οποίου καλύπτεται εξ ολοκλήρου από το πρόγραμμα με ειλημμένη απόφαση.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr