background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πέφτει αυλαία, έρχονται μπαράζ

ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 16:00 ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΑΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ – ΚΑΙ 15:30 ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ

Με δυο αυριανές τοπικές συναντήσεις πέφτει η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, για τις 4 ομάδες της περιοχής μας που συμμετέχουν στον 2ο όμιλο της Α΄ κατηγορίας.
Με τα μπαράζ ανόδου και παραμονής που θα ακολουθήσουν, δεν υπάρχει παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, κανείς δεν χαρίζεται σε κανέναν, όλοι θέλουν να πάρουν κάτι από αυτή την τελευταία αγωνιστική, να το προσθέσουν στις ειδικές βαθμολογίες που στη συνέχεια θα κρίνουν τον πρωταθλητή, αλλά και την παραμονή στην κατηγορία.
Βράδυ Σαββάτου η κοπή της πίτας του Παναιγιάλειου

Ο Παναιγιάλειος έχοντας εξασφαλίσει την πρωτιά και το μπόνους του ενός βαθμού, δεν θα δει με αδιαφορία το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕ Καλαβρύτων, αφού ενδεχόμενο άτυχο αποτέλεσμα μπορεί να του στερήσει βαθμό.

Έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, ζήτησε αλλαγή του αγώνα από Κυριακή σε Σάββατο, αφού το βράδυ του Σαββάτου θα ακολουθήσει η εκδήλωση κοπής της πίτας, πάει να τελειώσει με νίκη αυτή την πρώτη φάση του πρωταθλήματος.

Οι καιρικές συνθήκες ανάγκασαν τον Παναιγιάλειο να κάνει την χθεσινή του προπόνηση στο γήπεδο Πλαστήρα, εκεί θα πραγματοποιηθεί εκτός απρόοπτου και η σημερινή. Απουσίασαν οι τραυματίες Λιάτος και Βλάχος, ενώ ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης ακολούθησε ο Σωτήρης Τσάτσος.

Στα Καλάβρυτα σήμερα είναι η τελευταία προπόνηση για την ΑΕ Καλαβρύτων, με τον Κωστή Βλάχο να μην έχει στη διάθεσή του τους: Ασπρούκο, Σταματόπουλο, Παπαγεωργίου, ενώ αμφίβολος είναι ο Βρεττός.

Αναμένεται το αδιαχώρητο στην πίτα του Παναιγιάλειου

Το ενδιαφέρον που έχει προηγηθεί στην προμήθεια προσκλήσεων για την κοπή της πίτας του Παναιγιάλειου, συμπεραίνει το αυτονόητο, πως το κέντρο «Έσπερος» στο Πανόραμα, θα …βαφτεί «μελανόλευκο». Το ΔΣ του Παναιγιάλειου έχει φροντίσει για την όμορφη ροή του προγράμματος, που εκτός από τα δώρα της λαχειοφόρου, θα περιλαμβάνει κι άλλες ευχάριστες εκπλήξεις.

Στην Ακράτα τα σπουδαία

Μεγάλο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στην άλλη τοπική συνάντηση στο γήπεδο Ακράτας. Η Αιγείρα / Ακράτα μπορεί να προσθέσει έναν βαθμό στην ειδική βαθμολογία ακόμα και με ισοπαλία κόντρα στην Θύελλα, θα προτιμήσει τη νίκη που θα την ευνοήσει σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Χωρίς προβλήματα για τον προπονητή Νίκο Ψυχογιάννη αναμένεται η τελευταία σημερινή προπόνηση των γηπεδούχων.

Στην Θύελλα Αιγίου αναμένονται αρκετές επιστροφές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Ο Κυριάκος Αθανασίου μπορεί να υπολογίζει στους Κόλα, Αθανασίου, Παξιμάδη, Μανέτα και Γκοτσόπουλο, όχι όμως στον Άκη Δημόπουλο.

Αετός Π. – Κεραυνός το ντέρμπι στον 2ο όμιλο

Ένα σπουδαίο παιχνίδι περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα. Στην Αγυιά ο Αετός Πατρών θα αντιμετωπίσει τον Κεραυνό, με το αποτέλεσμα του αγώνα να κρίνει την τελική κατάταξη της πρώτης 4άδας, αλλά και με πόσους βαθμούς θα μπουν στα πλέι οφ οι 4 πρώτοι του 2ου ομίλου.

Η 4η της βαθμολογίας Νίκη, έχει το δικό της ντέρμπι με τον ΑΠΣ Πάτραι.

Ο Άρης Πατρών παίζει με την ουραγό Αρόη, ενώ οι ισόβαθμοι στους 19 πόντους Ηρακλής Πατρών και Δαβουρλής, θα παλέψουν για τη νίκη και τα αρκετά συμφέροντα που περιέχει το «τρίποντο».


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr