background img
banner
banner

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ: Έκοψε την πίτα του μετά την 8η φετινή νίκη | ΦΩΤΟ

Σε πανηγυρικό κλίμα ο Α.Ο. Αιγιαλέων έκοψε το βράδυ του Σαββάτου την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κατάμεστο “Λιόπετρο”. Η μεγάλη νίκη που προηγήθηκε επί του ΑΣ Κέρκης Σάμου “ζέστανε” ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα σε μία όμορφη εκδήλωση με φαγητό, κέφι, χορό (από τη Νατάσα Καραγεώργου και την ομάδα της) και πλούσια δώρα. Ο πρόεδρος Νίκος Ηλιόπουλος έκοψε την πίτα, ευχαρίστησε όλους όσοι στηρίζουν την ομάδα και ευχήθηκε ακόμη περισσότερες επιτυχίες για τον σύλλογο που τα τελευταία χρόνια, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, διαφημίζει την Αιγιάλεια σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.

Στο παιχνίδι που προηγήθηκε, μετά από σπουδαία εμφάνιση επικράτησε της Κέρκης Σάμου στο κλειστό του Αιγίου με 3-1 σετ. Οι φιλοξενούμενοι… έκαναν το λάθος να προηγηθούν με 25-23 στο πρώτο σετ , στη συνέχεια όμως το παιχνίδι εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο. Ο Α.Ο. Αιγιαλέων με 25-17, 25-21, 25-20 πήρε τα υπόλοιπα σετ φτάνοντας με σχετική άνεση στη νίκη που τον εδραιώνει στην 4η θέση της βαθμολογίας.

A.O. Αιγιαλέων (Παπαδόπουλος): Κανάς, Βλαχοστάθης, Χασάπης, Λιβαθινός, Σαλαβασίδης, Βασιλάκος, Αναστασόπουλος, Ηλιόπουλος, Σύρος, Παπασταθόπουλος, Α. Δασκαλόπουλος.

 

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής

Α.Ε. Αρμενίων 3 – 2 ΓΕ Ηρακλείου
ΑΟ Καλαμάτα 80 3 – 0 Νέοι Βύρωνος
Α.Ο. Αιγιαλέων 3 – 1 Α.Σ.Κέρκης Σάμου
ΑΣ Πανερυθραϊκός 3 – 0 Πανιώνιος
ΑΟΝΣ Μίλων 3 – 0 ΔΑΣ Δραπετσώνας

Η βαθμολογία

1 ΑΟΝΣ Μίλων 34
2 ΑΣ Πανερυθραϊκός 26
3 ΑΟ Καλαμάτα 80 25
4 Α.Ο. Αιγιαλέων 24
5 Πανιώνιος 18
6 Α.Σ.Κέρκης Σάμου 17
7 Α.Ε. Αρμενίων 14
8 ΓΕ Ηρακλείου 13
9 ΑΕΠ Ολυμπιάς 9
10 ΔΑΣ Δραπετσώνας 8
11 Νέοι Βύρωνος 4


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr