background img
banner
banner

Γέμισε με ταξί και κόσμο το παλιό λιμάνι Αιγίου!

ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΕ Η 4η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ MERCEDES TAXI CLUB

Τόπος συνάντησης ταξί μάρκας Mercedes έγινε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, το λιμάνι του Αιγίου που έσφυζε από ζωή. Περίπου 130 μέλη του Πανελλήνιου Mercedes Taxi Club συμμετείχαν στην ετήσια συνάντηση του κλαμπ, που με την δράση του προσέλκυσε επισκέπτες στο Αίγιο από κάθε σημείο της Ελλάδας! Η δράση περιελάμβανε και την κοπή πίτας του κλαμπ στο καφέ Del Mar σε όμορφο κλίμα!

Η πρωτοβουλία να φιλοξενηθεί στο Αίγιο η τέταρτη συνάντηση του κλαμπ, ανήκει στον Αιγιώτη Άγγελο Γαλιάτσο που αποτελεί ιδρυτικό μέλος. Όπως ο ίδιος αναφέρει στo protionline.gr, ήταν μία σκέψη που έγινε πριν από πέντε χρόνια, την μοιράστηκε με φίλο και συνάδελφό του από τα Ίσθμια και από τότε το κλαμπ μετρά όλο και περισσότερα μέλη από όλη τη χώρα, φτάνοντας σήμερα να απαριθμεί περί τα 600. Όλοι τους έχουν αγάπη και μεράκι για το καλό αυτοκίνητο, είναι λάτρεις της Mercedes, μα πάνω απ’ όλα επενδύουν στην ασφάλεια και την άνεση στο μέσο της δουλειάς τους, με σκοπό να παρέχουν καλές υπηρεσίες προς τους πελάτες τους.

Έδωσαν το… στίγμα κάθε περιοχής

Ηταν η 4η πανελλαδική συνάντηση. Πέρυσι είχε λάβει χώρα στην Καστοριά και πρόπερσι στο Ναύπλιο, ωστόσο κατά γενική ομολογία, φέτος πραγματοποιήθηκε το καλύτερο event, με πολύ καλό καιρό και άριστες συνθήκες στο παλιό λιμάνι Αιγίου που άνοιξε με σκοπό να πραγματοποιηθεί η επίδειξη. Πολλά μοντέλα της Mercedes με διαφορετικά χρώματα έδιναν το στίγμα της κάθε περιοχής, δημιουργώντας ένα όμορφο θέαμα για λάτρεις του αυτοκινήτου και μη!

Να σημειωθεί ότι βρέθηκαν στο Αίγιο οδηγοί από κάθε σημείο από Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Σέρρες και αλλού, φεύγοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ακολούθησε η κοπή της πίτας εν μέσω ευχών στο καφέ Del Mar που είχε κλείσει αποκλειστικά για την εκδήλωση. Πρόκειται για μία σημαντική δράση που έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς επισκέπτες να γνωρίσουν το Αίγιο!

Μιλώντας στo protionline.gr ο κ. Γαλιάτσος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δράση και την αποδοχή που έλαβε, μη παραλείποντας να ευχαριστήσει το Σωματείο Ταξί Αιγίου και Περιχώρων για την στήριξη, καθώς επίσης το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγίου και την Αστυνομία. Παρών μάλιστα ήταν και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Βασίλης Χριστόπουλος που τόνισε πως ΄΄το Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου είναι δεκτικό και ανοιχτό σε συνεργασίες που στόχο έχουν το καλύτερο για την Αιγιάλεια΄΄, συγχαίροντας τον διοργανωτή του εγχειρήματος και πρόεδρο του Club κ. Γαλιάτσο καθώς, όπως αναφέρει, ΄΄τέτοιες κινήσεις που βοηθούν οικονομικά την περιοχή μας είναι αξιέπαινες΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr