background img
banner
banner

Γκολ και θέαμα ο Παναιγιάλειος 5-0 τον Πήγασο | ΦΩΤΟ

Με τον Βασίλη Μπούνα πασπαρτού σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, να μοιράζει κάθετες και ασίστ, να πασάρει στα τέσσερα από τα πέντε γκολ του Παναιγιάλειου, τον Βαγγέλη Γκάτση να «πυροβολεί» την αντίπαλη εστία 4 φορές, οι «μελανόλευκοι» δεν συνάντησαν πρόβλημα απέναντι στον Πήγασο.

Την «μαγιά» για το τελικό 5-0 έβαλε ο Μάριος Σπυρόπουλος με το 1-0 στο 14΄ ύστερα από πάσα του Μπούνα, ο ίδιος είχε δοκάρι στο 20΄και τον μιμήθηκε στο 41΄ ο Μπούνας, που είχε με τη σειρά του δοκάρι από απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 41΄.

Ευκαιρίες για διπλάσιο σκορ

Μετά το 1-0 η πίεση του Παναιγιάλειου στην εστία του Τρίγκα, γινόταν όλο και πιο πιεστική. Κάθε επιθετική ενέργεια …μύριζε γκολ και στο 30΄ ο Γκάτσης ύστερα από φάουλ του Μπούνα, διαμόρφωνε το 2-0, που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Γρήγορο γκολ στο β΄ ημίχρονο

Με δυο ταυτόχρονες αλλαγές ξεκίνησε τον Πήγασο ο προπονητής Νίκος Δημητρόπουλος στο β΄ ημίχρονο, δεν απέφυγε όμως ένα γρήγορο γκολ που ήρθε στο 47΄ το 3-0 από τον Γκάτση, με δημιουργό για μια ακόμα φορά τον Μπούνα.

Ακολούθησαν τρεις πολύ καλές τελικές με Γκάτση, Μπούνα και Σκούτα, πριν σημειωθεί το 4-0 από τον Γκάτση στο 62΄ από πάσα του Μπούνα. Ο τελευταίος είχε μια φοβερή ενέργεια ξεκινώντας από την μια περιοχή και καταλήγοντας στην άλλη, χάνοντας το τετ α τετ απέναντι στον Τρίγκα που απέκρουσε.

Το τελικό 5-0 ο Γκάτσης στο 75΄, μόνο που αυτή την φορά η πάσα (ασίστ) ήταν από τον Σπυρόπουλο.

Αποβολή Παπασπηλιόπουλου

Με γκρίνια και διαμαρτυρίες αποδέχτηκαν οι άνθρωποι του Παναιγιάλειου την υπόδειξη του διαιτητή Φωκά στο 83΄, όταν έδειξε απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα στον Παπασπηλιόπουλο, θεωρώντας ότι ανέτρεψε εκτός περιοχής σαν τελευταίος αμυντικός, τον Αποσκίτη.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μ. Λελούδας, Α. Σπυρόπουλος): Κοντογεώργος, Αποστολής (64΄ Βαλλιάνος), Καφεντζής. Μήτσης (73΄ Οικονόμου), Παπασπηλιόπουλος, Λιάτος (57΄ Ορτέντζιος), Μπούνας (76΄ Μαραγκός), Κουραχάνης, Σκούτας, Γκάτσης, Σπυρόπουλος.

ΠΗΓΑΣΟΣ (Ν. Δημητρόπουλος): Τρίγκας, Καλογερόπουλος, Γιώτης, Γελάσιος, Γερούκαλης, Αθανασόπουλος, Παπαδημητρακόπουλος (58΄ Περδίκης), Ηρακλέους, Κακαρούμπας (46΄ Μικελάτος), Γεωργούσης (46΄ Μέρελης), Αποσκίτης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr