background img
banner
banner

«Γλυκιά» χαλάρωση στο «Funky Sugar»

ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΦΕ – ΣΝΑΚ ΜΕ… ΣΤΥΛ

Ως μία από τις καλύτερες και πιο ενδεδειγμένες λύσεις για καφεδάκι πρωί ή απόγευμα, ουζάκι ή ένα χαλαρό ποτό χαρακτηρίζεται το ¨Funky Sugar¨.

Ο χώρος αποτελεί ένα ζεστό και αισθητικά ήσυχο περιβάλλον και η διαρρύθμισή του είναι μία από τις καλύτερες ¨στιλιστικά¨ της Αιγιάλειας στον χώρο του καφέ – σνακ. Αποτελεί δε, ποιοτική πρόταση για όλες τις ώρες τις ημέρας.

Ο Ηλίας Παπανικολόπουλος και η Κική Ρόζου, με μεράκι και φιλική διάθεση, έχουν φροντίσει τον χώρο έτσι ώστε ο πελάτης να εξυπηρετείται σε κάθε επίπεδο και να φεύγει ικανοποιημένος απόλυτα. Στα μεγάλα συν του καταστήματος και οι τιμές του.

Εκείνο ωστόσο που κάνει το ¨Funky Sugar¨ να ξεχωρίζει, είναι η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται για τα κατ’ εξοχήν παραδοσιακά χειροποίητα γλυκά του, που προτείνουμε σε κάθε περίπτωση.

Η μουσική που ακούγεται είναι διακριτική δίχως να ενοχλεί, η οποία εναλλάσσεται με το πέρασμα της ώρας σε πιο ποιοτική ή περισσότερο ρυθμική.

Το δε ωράριο λειτουργίας του καταστήματος είναι από νωρίς το πρωί ως αργά το βράδυ και τα άτομα που προσελκύει είναι κυριολεκτικά κάθε ηλικίας.

Στα μεγάλα πλεονεκτήματα των παροχών του ¨Funky Sugar¨ είναι τα και οι καθημερινές πάσης φύσεως αθλητικές προβολές σε μεγάλη οθόνη, καλύπτονται δηλαδή με προβολές όλα σχεδόν τα καθημερινά μεγάλα αθλητικά γεγονότα, από κάθε σπορ.

Μεγάλο πλεονέκτημα επίσης είναι η θέση του μαγαζιού στο ιστορικό κέντρο της πόλης, που είναι γωνιακό, κάνοντας το έτσι και για τους θαμώνες μα και για τους περαστικούς ένα σημείο ¨αναγνώρισης¨ της κίνησης του κόσμου και της αγοράς.

Το καφέ βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 14-22 και το τηλέφωνο επικοινωνίας το 2691301848.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr