background img
banner
banner

Διπλή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αιγιαλείας

Συνεδριάζει το απόγευμα της Τρίτης 4 Φεβρουαρίου, το Δ.Σ. του δήμου Αιγιαλείας στο Πολιτιστικό Κέντρο “Αλέκος Μέγαρης” πρώτα ειδικά (8:00μμ) για την Έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ) οικονομικού έτους 2020 του Δήμου Αιγιαλείας και μετά τακτικά (8:30μμ) με επτά θέματα στην ημερήσια διάταξη για συζήτηση και λήψη αποφάσεων.

Συγκεκριμένα τα θέματα έχουν ως εξής:

  1.  Έγκριση πρώτης (1ης) τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Δή-μου Αιγιαλείας, έτους 2020.
  2. Έγκριση τρίτης (3ης) αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Αιγια-λείας οικονομικού έτους 2020.
  3. Τροποποίηση της υπ’ αριθ.460/2019 απόφασης Δημοτικού Συμ-βουλίου Αιγιαλείας, περί ορισμού Μελών Διοικητικού Συμβουλίου και εκλογής Προέδρου και Αντιπροέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. με την ε-πωνυμία: «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προ-στασία Δήμου Αιγιαλείας», με την αντικατάσταση τακτικού μέ-λους λόγω παραίτησης».
  4. Έγκριση χωροθέτησης για την τοποθέτηση υπόγειων κάδων απο-θήκευσης απορριμμάτων.
  5. Υποβολή πρότασης με τίτλο: «Αναβάθμιση Κοινοχρήστων Αστι-κών Χώρων Δήμου Αιγιαλείας μέσω της υπόγειας αποθήκευσης & αποκομιδής των δημοτικών απορριμμάτων», στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» 2019-2020, στον Άξονα Προτεραιότητας 1 (Α.Π.1) «Αστική Αναζωογόνηση 2019» – Α’ Πρόσκληση – Κωδικός Πρόσκλησης: Περιβαλλοντικό Ισοζύγιο-2019 του «Πράσινου Ταμείου Ν.Π.Δ.Δ.», του Υπουρ-γείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
  6. Έγκριση σύναψης συμβάσεων μίσθωσης έργου με δύο (2) άτομα στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Food Art Movement E-nergy – the ROAD to Country Experience» και ακρωνύμιο «FAME ROAD» του Προγράμματος «Cooperation Programme Interreg V/A Greece-Italy (EL-IT) 2014-2020».
  7. Καταπολέμηση του δάκου της ελιάς για το έτος 2020 από τη Διεύ-θυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ε-νότητας Αχαΐας.

Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr