background img
banner
banner

Εκρηκτικός ο Παναιγιάλειος με θρίαμβο 6-0 επί του Κεραυνού | ΦΩΤΟ

Το φημολογούμενο ντέρμπι ανάμεσα στον πρωτοπόρο Παναιγιάλειο και στον 2ο της βαθμολογίας Κεραυνό, μετατράπηκε σε διαδικαστική υπόθεση για την ομάδα του Αιγίου, σημειώνοντας μάλιστα το μεγαλύτερο φετινό σκορ 6-0.

«Καμικάζι» ξεχύνονταν στην επίθεση οι «μελανόλευκοι», τρομάζοντας τους παίκτες του Κεραυνού σε έναν εφιάλτη που δεν περίμεναν με τίποτα, ύστερα από την νίκη τους 2-1 στον α΄ γύρο.

Τα κακά …μαντάτα για το τι μέλλει γενέσθαι, σήμαναν νωρίς για τους φιλοξενούμενους, που δέχτηκαν δυο γρήγορα γκολ. Στο 12΄ το 1-0 ο Χριστόπουλος με εναέριο γυριστό σουτ, ύστερα από σέντρα του Καφεντζή,  ο Γκάτσης στο 14΄ με κεφαλιά το 2-0, από την παράλληλη σέντρα του Μπούνα.

Έτσι έμεινε το σκορ στο ημίχρονο, με τον Κεραυνό να έχει να θυμάται ένα καλό σουτ του Μούτσα στο 43΄.

Έσπειρε πανικό στο β΄ μέρος ο Παναιγιάλειος

Δεν χόρταινε να σημειώνει γκολ ο Γκάτσης. Στο 57΄ το 3-0 ύστερα από όμορφη ατομική προσπάθεια του Λιάτου, στο 66΄ το 4-0 από την ασίστ του Χριστόπουλου, στο 78΄ το 6-0 από την απόκρουση του Κατσαμπέκη στην προσπάθεια του Μπούνα, από την σέντρα του Κουραχάνη.

Νωρίτερα ο Μπακατσέλος το 5-0, ύστερα από την σέντρα του Μπούνα και την κεφαλιά του Γκάτση στο δοκάρι.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μ. Λελούδας – Α. Σπυρόπουλος): Αθανασόπουλος, Κουραχάνης, Καφεντζής (74΄ Οικονόμου), Σπανογιάννης, Παπαδόπουλος, Μπακατσέλος (76΄ Αποστολής), Μπούνας, Σκούτας (57΄ Σπυρόπουλος), Λιάτος, Γκάτσης, Χριστόπουλος (70΄ Ορτέντζιος).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Κ. Τσιπιανίτης): Κατσαμπέκης, Κωστίκα (λ.τ. 37΄ Σπαθής), Κασιώνης, Αγγελόπουλος, Μπαμπαλιούτας (61΄ Πήλιουρας), Τρίγκας, Κούστα, Μούτσα, Καραχανίδης (53΄ Τσάτος), Καρβούνης (74΄ Παπαχριστόπουλος, Ζαφειρόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr