background img
banner
banner

Εμπιστοσύνη και σεβασμός στα στελέχη της παράταξής του

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΜΠΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Πολύ τιμητικό για το συνδυασμό της Εμπορικής Ενότητας και σημερινής διοίκησης του Εμπορικού και Eισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας, θεωρεί ο νέος πρόεδρος τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της νίκης, ενός εκ των πιο παλιών, γνωστών και συμπαθών, στην αγορά Εμπόρων, του Πάνου Κοττά.

Όπως αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος σε δήλωσή του, ΄΄εγώ ο ίδιος προσωπικά ζήτησα σε κατ’ ιδίαν συζήτηση και συναντήσεις μαζί με την ομάδα, μετά και την εκλογή του στην πεντάδα του νέου Δ.Σ., να λάβει τη θέση του Αντιπροέδρου, κάτι που δεν έκανε δεκτό ο κ. Κοττάς, ενώ προτίμησε με δήλωση του, τη θέση του απλού μέλους! Μάλιστα αιτιολογώντας αυτή του την απόφαση, δήλωσε πως προτιμά τη θέση του απλού μέλους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε θα έχει ενεργό ρόλο, ή δε θα κάνει καίριες παρεμβάσεις εκεί που χρειάζεται. Επιπρόσθετα τόνισε πως οι προτάσεις του θα είναι ουσιαστικές και θα απορρέουν από την πείρα των τόσο χρόνων, που έχει αποκτήσει μέσα στην τοπική αγορά!΄΄.

Επίσης, αναφέρει: ΄΄Εγώ από τη μεριά μου δήλωσα πως είναι τιμητική η συμμετοχή όλων των συναδέλφων του ψηφοδελτίου, ιδιαίτερα όμως και των παλιών εμπόρων, όπως ο κ. Κοττάς, που πίστεψε στο όραμά μας και συντάχθηκε στο πλευρό μας! Πραγματικά θέλω να τον ευχαριστήσω και δημόσια που μας στήριξε και συνεχίζει ενεργά στο πλευρό μας, για να μπορέσει επιτέλους να αλλάξει σελίδα, το εμπόριο στην πόλη μας! Αυτά είναι τα άξια στελέχη της Εμπορικής Ενότητας!!! Αυτοί είναι οι εκλεγμένοι του ΔΣ! Κανείς μας δεν έχει καρεκλολαγνεία αλλά μόνο όρεξη για δουλειά και προσφορά! Όλα μαζί τα μέλη του προεδρείου αλλά και τα 29 μέλη του ψηφοδελτίου που συντάσσονται στο πλευρό μας, θα συστρατευθούμε για να βρεθούν λύσεις για όλους τους εμπόρους ανεξαιρέτως! Θεωρώ ότι και όλο το υπόλοιπο Δ.Σ. θα είναι δίπλα στους αγώνες μας!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr