background img
banner
banner

Η “Μέλισσα” έκοψε την πίτα της στο “Λιόπετρο” | ΦΩΤΟ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Με την παρουσία της βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Χριστίνας Αλεξοπούλου, των αντιδημάρχων Έργων Βασιλικής Ψυχράμη, Οικονομικών Δημήτρη Καλαμίδα, Καθαριότητας Νίκου Καραΐσκου, Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας Παναγιώτη Μαρινόπουλου καθώς και των δημοτικών συμβούλων Χρήστου Γούτου (επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας) και Βασίλη Θ. Χριστόπουλου, έκοψε την πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελισσίων “Η Μέλισσα”.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου στο “Λιόπετρο” με τα μέλη του Συλλόγου να δίνουν δυναμικό παρών. Εκεί και ο Μελισσιώτης πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΣΕ Κώστας Σπηλιόπουλος, αφού ευχήθηκε με τη σειρά του πρόοδο στον σύλλογο έκανε έκκληση για στήριξή του από το δήμο Αιγιαλείας.

Προηγουμένως ο πρόεδρος του Συλλόγου Σπύρος Χριστόπουλος, μίλησε για τη συνεργατικότητα ανάμεσα στα μέλη του συμβουλίου, για τα όνειρα που κάνει προκειμένου ο Σύλλογος να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καιρών και ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν για την πρόοδο του.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν επίσης ο πρόεδρος της Τ.Κ. Μελισσίων Γιάννης Καρανικόλας που φροντίζει με τις ενέργειές του ο Σύλλογος να παραμένει ενεργός και δραστήριος και η εκπρόσωπος της νεοσύστατης Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιάλειας, Σοφία Ξυνού, μέλος της οποίας είναι και η “Μέλισσα”.

Μετά τον κύκλο των ομιλιών ακολούθησε λαχειοφόρος ενώ δόθηκαν αναμνηστικά δώρα στους επίσημους προσκεκλημένους. Την πίτα ευλόγησε ο π. Σωτήρης Καραγκούνιας, ενώ πρώτος το χορό έσυρε ο Μελισσιώτης γιατρός, πρώην δημοτικός σύμβουλος Φάνης Σπηλιόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr