background img
banner
banner

Κρήτη: Έβαλε GPS στο πρόβατο και έπιασε τους κλέφτες

Ένας βοσκός στην Κρήτη αγανάκτησε με τα απανωτά κρούσματα κλοπών στο κοπάδι του και πήρε την απόφαση να βάλει στα πρόβατα GPS.

Κι όμως! Όσο παράλογο κι αν ακούγεται, η σκέψη του αγανακτισμένου βοσκού στέφθηκε με επιτυχία, καθώς οι ζωοκλέφτες εντοπίστηκαν αμέσως από τις Αρχές και συνελήφθησαν .

Τo σύστημα είχε τοποθετηθεί στο κουδούνι ενός ζώου και βοήθησε τις αστυνομικές αρχές να ανακαλύψουν τη διαδρομή του κοπαδιού, αλλά και των κλεφτών.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε την Τετάρτη 5/2 μετά από έρευνα και σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθησαν ένας 20χρονος, ένας 24χρονος, ένας 25χρονος κι ένας 52χρονος και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, οι οποίοι σύμφωνα πάντα με τις αρχές είχαν πλούσιο βιογραφικό και εξειδίκευση στις ζωοκλοπές

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, στην εξιχνίαση της υπόθεσης βοήθησε το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης των προβάτων είχε τοποθετήσει σε ένα από αυτά “σύστημα στιγματοθέτησης” (GPS).

To σύστημα είχε τοποθετηθεί στο κουδούνι του ζώου και βοήθησε τις αρχές να ανακαλύψουν τη…διαδρομή του κοπαδιού και των κλεφτών από την περιοχή των Ασιτών στην Γόρτυνα!


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΛΛΑΔΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr