background img
banner
banner

Κρίσεις Πυροσβεστικής: Ποιοι έφυγαν, ποιοι ήρθαν στη Δυτική Ελλάδα

Γνώριμα πρόσωπα σε νέες θέσεις, αποστρατεύσεις και ανακατατάξεις έφεραν οι κρίσεις στην Πυροσβεστική στην Αχαΐα και στη Δυτική Ελλάδα. Όπως έχει γράψει ήδη το thebest.gr ο Πατρινός Υπαρχηγός Κώστας Κυριακόπουλος αποστατεύτηκε μετά από 34 χρόνια παρουσίας στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Γιάννης Πετρούτσος

Σε γνώριμα λιμέρια επιστρέφει ο Γιάννης Πετρούτσος, ο οποίος αναλαμβάνει Συντονιστής Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, με έδρα την Πάτρα, στη θέση του Αχιλλέα Τζουβάρα ο οποίος αποστρατεύτηκε.

Μάχιμος και γνώριμος στην Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα, ο Γιάννης Πετρούτσος έχει αντιμετωπίσει πολλά αστικά συμβάντα και δασικές πυρκαγιές, συντονίζοντας παράλληλα το έργο των συναδέλφων του.

Ο κ. Πετρούτσος έχει υπηρετήσει μεταξύ άλλων στον Α΄Πυροσβεστικό Σταθμό Πάτρας, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, και από πέρυσι ως σήμερα ήταν  Επιχειρησιακός Συντονιστής Στερεάς Ελλάδας , Κρήτης, Νοτίου και Βορείου Αιγαίου, με έδρα τον Πειραιά.

Νίκος Ρουμελιώτης

Περιφερειακός Διοικητής στην ΠΥ Δυτικής Ελλάδας αναλαμβάνει ο Νίκος Ρουμελιώτης ο οποίος ως τώρα υπηρετούσε ως Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσιών Νομού Αχαΐας και από το 2015.

Επίσης έχει υπηρετήσει για αρκετά χρόνια στην 6η Ε.Μ.Α.Κ. στην οποία έχει διατελέσει και Διοικητής , Διοικητής Π.Υ. Ζακύνθου , Προϊστάμενος στο Πεζοπόρο Τμήμα Δυτικής Ελλάδας , στην Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, Π.Υ. Α/Δ Αράξου , Π.Κ. Ικαρίας κ.α.Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Πατρών .

Στη θέση αυτή ήταν ο Ευθύμιος Γεωργακόπουλος ο οποίος αποστρατεύτηκε.

Ανδρέας Στεμπίλης

Στη θέση του Νίκου Ρουμελιώτη ως Διοικητής Νομού Αχαΐας αναλαμβάνει ο Ανδρέας Στεμπίλης, ο οποίος μέχρι σήμερα υπηρετούσε στη ΒΙΠΕ Πατρών ως Διοικητής. Επίσης έχει διατελέσει μεταξύ άλλων και Διοικητής στην ΠΥ Ζακύνθου.

https://www.thebest.gr/


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr