background img
banner
banner

Κυριακή στο Πετρωτό με Αρόη ο Παναιγιάλειος

Τελευταία έξοδος για τον Παναιγιάλειο, αποτελεί το παιχνίδι της Κυριακής (15:30) στο Πετρωτό με την ουραγό ΑΠΟ Αρόη. Είναι η προτελευταία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, την οποία ο Αιγιώτικος Σύλλογος ολοκληρώνει την μεθεπόμενη Κυριακή στο Αίγιο με την ΑΕ Καλαβρύτων.

Ο Βασίλης Μπούνας ανάρρωσε και μπήκε κανονικά στην προπόνηση στο γήπεδο Πλαστήρα, ενώ μέρος αυτής ακολούθησε ο Σωτήρης Τσάτσος με ατομικό πρόγραμμα.
Απουσίασαν οι Μήτσης, Νικολόπουλος, Βλάχος.

Ο Κεραυνός θα παίξει στο Ρίο με τον Άρη Π., ο οποίος δεν διατηρεί πλέον ελπίδες για την 4άδα, θέλει όμως το θετικό αποτέλεσμα για θέμα γοήτρου και για τα μπαράζ παραμονής.

Για τον Αετό Πατρών το φινάλε θα τον βρει αντιμέτωπο με τον Κεραυνό, πριν απ’ αυτό όμως θα φιλοξενηθεί στην Ακράτα. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν τους βαθμούς που θα τους δώσουν περισσότερη αισιοδοξία στα μπαράζ παραμονής, το σίγουρο είναι ότι απέναντι στον Αετό Π. τους περιμένει δύσκολο έργο.

Στο «Κάνιστρας» ο ΑΠΣ Πάτραι θα βρει μπροστά του τον Ηρακλή Π., που διανύει περίοδο αγωνιστικής ανάτασης και θα πάει αποφασισμένος να πάρει κάτι από τους γηπεδούχους.

Δυο παιχνίδια εκτός έδρας περιμένουν την ΑΕ Καλαβρύτων. Πριν τελειώσει την κανονική περίοδο στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο, έχει να πάει στην Αγυιά να αντιμετωπίσει τον Δαβουρλή.

Την Κυριακή παίζει η Θύελλα στο Αίγιο. Στο Δημοτικό Στάδιο είχε επικρατήσει 1-0 της Νίκης Προαστείου για το κύπελλο, έχει τώρα μια ακόμα προσπάθεια να επαναλάβει κάτι ανάλογο, σε βάρος της ομάδας του Προαστείου.

Αξιόμαχη ομάδα η Νίκη, έχει τα φόντα να δυσκολέψει τους γηπεδούχους, που θα χρειαστούν μια απόδοση σε υψηλό βαθμό για να κατακτήσουν το «τρίποντο».

Η Διοίκηση του Συλλόγου υπενθυμίζει ότι την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα του κυλικείου του σταδίου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση με θέμα την πρόσκληση ενδιαφέροντος για ανάδειξη Δ.Σ. μέσω Αρχαιρεσιών. Η παρουσία των μελών είναι απαραίτητη ώστε να παρθούν αποφάσεις για την εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου.

  • ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
  • Σάββατο 15/02 -15:30
  • Κεραυνός – Άρης Π.: Οικονόμου
  • Αιγείρα/Ακράτα – Αετός Π.: Καδδάς
  • Πάτραι – Ηρακλής Π.: Παπαδόπουλος
  • Δαβουρλής – Καλάβρυτα: Σαφαρίκας
  • Κυριακή 16/02 -15:30
  • Θύελλα – Νίκη Πρ.: Φωκάς
  • ΑΠΟ Αρόη – Παναιγιάλειος: Ταξιάρχης

Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr