background img
banner
banner

Με πλούσια δράση προχωρά η ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ

ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΙΟΥΛΙΟ – ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Σταθερά προχωρά το εγχείρημα της ανασυγκρότησης και διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ σε τοπικό επίπεδο, με την Ο.Μ. Αιγίου να κινείται δυναμικά, πραγματοποιώντας σειρά δράσεων και κινήσεων που σκοπό έχουν αφενός την προγραμματική ανασύνταξη των πυρήνων του κόμματος και αφετέρου τη συσπείρωση των μελών του και την προσέλκυση και νέων φίλων. Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε μία άκρως επιτυχημένη εκδήλωση μνήμης για τον αγωνιστή Χαράλαμπο Ρούπα, παρουσία πλήθους κόσμου στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Ερωτηθείς αναφορικά με την ανταπόκριση του κόσμου σε αυτό το ανοιχτό κάλεσμα συσπείρωσης γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο συντονιστής της Ο.Μ. Αιγίου Ιερόθεος Μουρίκης είπε στo protionline.gr πως υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση παρατηρώντας πως από τον περασμένο Ιούλιο έχουν τριπλασιαστεί τα μέλη του κόμματος καθώς, όπως τόνισε, ΄΄ο κόσμος βλέπει τα αδιέξοδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και πλέον δεν κοροϊδεύεται. Διαπιστώνει ότι η κανονικότητα που ευαγγελιζόταν δεν έρχεται, αντιθέτως, με την πολιτική της ωθεί τη χώρα πίσω στα μνημόνια. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που πίστεψαν υποσχέσεις οι οποίες όχι μόνο βλέπουν πως δεν τηρούνται αλλά δέχονται τις συνέπειες της πολιτικής μέσω της οποίας το κοινωνικό κράτος καταστρέφεται, η Παιδεία και η Υγεία γίνονται ιδιωτικού δικαίου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι η κυβέρνηση αρνήθηκε τον 13ο μισθό που είχε υποσχεθεί και προωθεί ένα ασφαλιστικό που πλήττει το 90% της μεσαίας τάξης των εμπόρων και των αγροτών. Και όλα αυτά με την παραπλάνηση των μέσων μαζικής επικοινωνίας΄΄.

Μαζικοποίηση και συσπείρωση του κόσμου

΄΄Ο κόσμος μαζικοποιείται και αυτό θα αναδειχθεί και στο 3ο Συνέδριο του κόμματός μας. Μαζί με την προγραμματική ανασύνταξη, στα καθήκοντα μας είναι να αποκαλύπτουμε την σύγκρουση του δικού μας αξιακού φορτίου και ιδεολογικού πλαισίου απέναντι στον αυταρχικό, συντηρητικό, σκοταδιστικό κόσμο της δεξιάς του οικονομικού νεοφιλελευθερισμού και του σκληρού αυταρχισμού΄΄, πρόσθεσε ο κ. Μουρίκης, καταλήγοντας: ΄΄Θα είναι ένα συνέδριο που θα δικαιώνει την πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα και θα εστιάσει σε προτάσεις που θα δίνουν ουσιαστικές λύσεις με κοινωνικό και οικονομικό πρόγραμμα΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr