background img
banner
banner

Μπήκαν σε επιχείρηση κι έκλεψαν αντικείμενα αξίας 4.000 ευρώ

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΚΤΩ ΔΡΑΣΤΕΣ

Δυναμικά στην πάταξη της παραβατικότητας κινείται η Ασφάλεια Αιγίου που το απόγευμα του Σαββάτου 15/2 συνέλαβε τους δύο από τους οκτώ δράστες διάρρηξης που είχε πραγματοποιηθεί μία ημέρα πριν, σε επιχείρηση εμπορίας ανακυκλώσιμων υλικών. Η συνολική απώλεια για την επιχείρηση εκτιμάται σε 4.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, στις 11.00 το πρωί της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου, οκτώ άνδρες κάτοικοι καταυλισμού της περιοχής με τρία αυτοκίνητα, εισήλθαν σε επιχείρηση εμπορίας ανακυκλώσιμων υλικών, αφού παραβίασαν την κεντρική πόρτα. Αφαίρεσαν μέταλλα, ζάντες αλουμινίου και μηχανήματα συνολικής αξίας 4.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protionline.gr, οι κινήσεις τους καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης. Η Αστυνομία κινήθηκε αμέσως για τον εντοπισμό τους. Οι έρευνες είχαν ως αποτέλεσμα οι δύο από τους δράστες 32 και 42 ετών αντίστοιχα να συλληφθούν την επόμενη μέρα το απόγευμα από τους άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας.

Έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία και των υπολοίπων

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 32 και 42 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού με έξι ακόμα ημεδαπούς, ηλικίας 20, 22, 21, 17, 35 και 23 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί προχθές το πρωί, μετέβησαν σε εταιρεία εμπορίας μετάλλων, επιβαίνοντας σε ένα φορτηγό και σε δυο αυτοκίνητα και αφού διέρρηξαν την κεντρική πόρτα κόβοντας την αλυσίδα του λουκέτου αφαίρεσαν μέταλλα, μηχανήματα και ανταλλακτικά, συνολικής αξίας 4.000 ευρώ.

Οι έρευνες συνεχίζονται τόσο για τον εντοπισμό των υπολοίπων δραστών όσο και για την ανεύρεση των κλοπιμαίων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr