background img
banner
banner

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: Εποικοδομητική συνάντηση με Βάσω Ψυχράμη και Στράτο Βαρδάκη

Στα πλαίσια συνέχων επαφών και συναντήσεων της Ομοσπονδίας συλλογών Αιγιάλειας (Ο.Σ.Α) με πολιτειακούς παράγοντες και φορείς της περιοχής, συναντήθηκαν στο φιλόξενο γραφείο του Χορευτικού Ομίλου Αβύθου ‘’ Αχαιοί ‘’την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου ,η προσωρινή διοίκηση της ομοσπονδίας αποτελούμενη με την Βασιλική Ψυχράμη Αντιδήμαρχο τεχνικών έργων -επικεφαλής της παράταξης «Ποιοτική Αιγιάλεια» και τον Στράτο Βαρδάκη Αντιδήμαρχο τουρισμού και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας.

Την Ομοσπονδία εκπροσώπησαν οι Σταύρος Κ. Καραδημητρόπουλος πρόεδρος, Ανδρέας Παλαιολογόπουλος Αντιπρόεδρος, Νικόλαος Παπαδόπουλος Γεν. Γραμματέας, Αθανάσιος Μπαλτουμάς ταμίας, Σπύρος Χριστόπουλος, Γεώργιςο Ρόζος, Φάνης Παπαδόπουλος, Θανάσης Κόρδας και Ολυμπία Ρούβαλη.

Συζητήθηκαν θέματα για την Ομοσπονδία Συλλογών Αιγιαλείας και έγινε ενημέρωση για τους σκοπούς, τους στόχους αλλά και για τις επικείμενες δράσεις που θα γίνουν στο νέο έτος.
Από την μεριά τους η κ. Ψυχράμη και ο κ. Βαρδάκης συνεχάρηκαν όλα τα ιδρυτικά σωματεία που ξεκίνησαν αυτή την πρωτόγνωρη προσπάθεια για την Αιγιάλεια, δήλωσαν τον ενθουσιασμό τους που κατάφεραν επιτέλους σωματεία να ενωθούν με στόχο την πολιτιστική ανάπτυξη της Αιγιάλειας.

Ακόμη, η κ. Ψυχράμη τους ενημέρωσε ότι είχε προσπαθήσει στο παρελθόν με πρωτοβουλία της να δημιουργηθεί ένας παρόμοιος φορέας.

Επιπλέον, τόνισαν ότι πιστεύουν και στηρίζουν την προσπάθεια αυτή των σωματείων και διαβεβαίωσαν ότι θα είναι δίπλα στην Ο.Σ.Α. για ό,τι χρειαστεί στο Δημοτικό συμβούλιο αλλά και γενικά στις δράσεις που θα ακολουθήσουν. Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και με άλλους φορείς για ενημέρωση.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr