background img
banner
banner

Ορκίστηκε σύμβουλος ο Δημητρακόπουλος | ΦΩΤΟ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

Ορκίστηκε το πρωί της Δευτέρας 24/2 στο γραφείο του δημάρχου, από τον Δημήτρη Καλογερόπουλο, ο νέος δημοτικός σύμβουλος της “Ποιοτικής Αιγιάλειας” από τον Ερινεό, Παναγιώτης Δημητρακόπουλος, ο οποίος κέρδισε την προσφυγή στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Πατρών, καταλαμβάνοντας την έδρα της Μαρίας Καρρά από την Ακράτα.

Δεν ορκίστηκε όμως ο Θανάσης Χρυσανθόπουλος από την παράταξη “Αιγιάλεια Αύριο”, δημοτικός σύμβουλος από την Ακράτα, ο οποίος παίρνει την θέση του Βασίλη Σταθακάρου από τον Ερινεό.

Ο λόγος είναι πως στην απόφαση του Πρωτοδικείου, που αλλάζει τη σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου Αιγιαλείας, είχε γίνει λάθος και ο σύμβουλος από την Ακράτα αναφέρεται “Χρυσανθακόπουλος”. Με αυτά τα δεδομένα, η νομική υπηρεσία του δήμου, εξέτασε πώς θα ξεπεράσει το λάθος στην απόφαση του δικαστηρίου, που θα κληθεί να διορθώσει και η ορκωμοσία του Θανάση Χρυσανθόπουλου θα γίνει το πρωί της Τρίτης στο δημαρχείο.

Τώρα θα πρέπει να συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Αιγιάλειας, κάτι που θα γίνει την Κυριακή, με τη νέα του σύνθεση για να εκλέξει νέο αντιπρόεδρο, στη θέση του Βασίλη Σταθακάρου που αποχωρεί.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία αυτός πρέπει να προέρχεται από την μείζονα μειοψηφία, με τον Χρήστο Γούτο να μην έχει ξεκαθαρίσει ποιόν θα προτείνει για τη θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρόν στην ορκωμοσία του Παναγιώτη Δημητρακόπουλου, έδωσε η επικεφαλής της “Ποιοτικής Αιγιάλειας” Βάσω Ψυχράμη.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr