background img
banner
banner

Ιταλία: Και έβδομος νεκρός από τον κορωνοϊό -62χρονος που έκανε αιμοκάθαρση

Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση RAI, ο αριθμός των νεκρών από τον κορωνοϊό στην Ιταλία ανήλθε στους επτά.

Πριν λίγο, πέθανε στην Λομβαρδία ένας άνδρας 62 ετών, ο οποίος είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο και υποβαλλόταν σε αιμοκάθαρση.

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί σύγχυση για τον αριθμό των νεκρών από ιταλικά ΜΜΕ. Συνολικά ο αριθμός των νεκρών είναι επτά.

Αναλυτικά τα θύματα του κορωνοϊού στην Ιταλία είναι τα εξής:

Το πρώτο θύμα του κορωνοϊού στην Ιταλία ήταν ένας άνδρας από την περιοχή του Βενέτο, ένα από τα δύο πρώτα άτομα που είχαν μολυνθεί από τον θανατηφόρο ιό. Πρόκειται για τον 78χρονο Αντριάνο Τρεβιζάν, έναν συνταξιούχο οικοδόμο. Ο ασθενής νοσηλευόταν στο Σκιαβόνια για περίπου 10 ημέρες για άλλα θέματα υγείας και τελικά κόλλησε από τον ιό και απεβίωσε. Ο άλλος ασθενής, ένας 67χρονος, παραμένει ακόμη νοσηλευόμενος.

Το δεύτερο θύμα του κορωνοϊού στην Ιταλία εντοπίστηκε στη Λομβαρδία: πρόκειται για μία γυναίκα 75 ετών. Είχε πάει στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου του Κοντόνιο, στην περιοχή Λόντι, για μια αναπνευστική κρίση, ακριβώς τις ημέρες που το ίδιο νοσοκομείο είχε επισκεφθεί ο υποτιθέμενος πρώτος «ασθενής», ένας 38χρονος που αποδείχθηκε τελικά πως νοσούσε από τον κορωνοϊό. Μια τυχαία συνάντηση ήταν κατά πάσα πιθανότητα θανατηφόρα για τη συνταξιούχο. Η 75χρονη μετά την επίσκεψη στο νοσοκομείο επέστρεψε στο σπίτι της, όπου η κατάστασή της επιδεινώθηκε και τελικά βρέθηκε νεκρή.

Όσο για το τρίτο θύμα του κορωνοϊού στην Ιταλία, πρόκειται για μία 68χρονη γυναίκα που πέθανε στο νοσοκομείο Κρέμα και η οποία νοσηλευόταν στην εντατική με ογκολογικά θέματα. «Η λοίμωξη επιδείνωσε μια ήδη πολύ σοβαρή κλινική εικόνα», εξήγησε ο σύμβουλος Ευημερίας, Τζούλιο Γκαλέρα, δίνοντας την είδηση του θανάτου του τρίτου θύματος του κορωνοϊού.

Το τέταρτο θύμα του κορωνοϊού ήταν ένας 84χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Πάπα Τζιοβάνι στην πόλη Μπέργκαμο και ο οποίος αντιμετώπιζε προϋπάρχοντα προβλήματα υγείας. Όπως δήλωσε ο Τζούλιο Γκαλέρα, σύμβουλος Ευημερίας της περιφέρειας της Λομβαρδίας, «ένας 84χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Πάπα Τζιοβάνι πέθανε τα ξημερώματα της Δευτέρας».

Ο πέμπτος ασθενής που είχε μολυνθεί από τον νέο κορωνοϊό πέθανε στη Bόρεια Ιταλία, όπως ανακοίνωσαν οι Aρχές το μεσημέρι της Δευτέρας. Πρόκειται για έναν 88χρονο άνδρα από την περιοχή Καζέλε Λάντι, όπως γνωστοποίησε ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας Άντζελο Μπορέλι. Η κατάσταση της υγείας και του πέμπτου ασθενούς του κορωνοϊού που απεβίωσε ήταν επίσης επιβαρυμένη.

Ο έκτος νεκρός είναι ένας άνδρας 84 ετών από την ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου.

Τέλος, ο έβδομος που υπέκυψε στον κορωνοϊό, είναι, όπως προείπαμε, ένας άνδρας 62 ετών από την Λομβαρδία, που υποβάλλονταν σε αιμοκάθαρση.

https://www.iefimerida.gr/


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΣΜΟΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr