background img
banner
banner

Πίτα με ευχές για καλύτερη αστυνόμευση

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Α.Τ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ “ΑΝΕΜΕΛΟ”

Με κάθε επισημότητα αλλά και διάθεση για γιορτή, το Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας, έκοψε το Σάββατο το βράδυ την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, την οποία ευλόγησε ο προκαθήμενος της τοπικής μας Εκκλησίας, Μητροπολίτης Ιερώνυμος.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο εστίασης “Ανέμελο” στην παραλία της Άκολης, έδωσε το παρών ολόκληρη η αστυνομική δύναμη της περιοχής, με το διοικητή Βασίλη Ροδόπουλο, να έχει φροντίσει για την άρτια οργάνωσή της.

Στην ομιλία του ο διοικητής απευθυνόμενος στους συνεργάτες του, που είχαν προσέλθει μετά των συζύγων τους, έκανε λόγο για την ενότητα που διακατέχει το Τμήμα και ευχήθηκε έτσι ενωμένοι να προχωρήσουν σα μία οικογένεια όλοι μαζί στην αντιμετώπιση των δύσκολων προβλημάτων στα οποία καλείται να δώσει λύση η υπηρεσία, σε σχέση με την εγκληματικότητα στην περιοχή.

Η σημειολογία των συναντήσεων Διοικητή και Μητροπολίτη

Προηγουμένως ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος, τόνισε τη σημασία που έχει η Αστυνομία την ώρα που η τρομοκρατία παραμένει ισχυρή και θυμήθηκε πως ο πρώτος άνθρωπος που τον υποδέχθηκε την ημέρα της ενθρόνισής του στην Αιγιάλεια, ήταν ο διοικητής Α.Τ. Αιγιαλείας Βασίλης Ροδόπουλος.

Εφόσον η πίτα της Αστυνομίας ήταν η τελευταία της εορταστικής περιόδου, την οποία είχε κληθεί να ευλογήσει ο κ. Ιερώνυμος, θεώρησε σημαδιακό το γεγονός για την καλή συνεργασία των δύο πλευρών.

Το λόγο πήραν επίσης ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Αιγιαλείας, Τάσος Κατσωνόπουλος, λέγοντας με χιούμορ, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά, πως η Ένωση αποτελεί το επόμενο στάδιο των Αστυνομικών μετά τη λήξη της ενεργού δράσης.

Με τη σειρά, τίμησε την εκδήλωση ο διοικητής του Λιμενικού Σώματος στην Αιγιάλεια Μιχάλης Κωστάκης, που τόνισε την αγαστή συνεργασία των δύο Σωμάτων στην αντιμετώπιση του εγκλήματος και ενημέρωσε τους συναδέλφους αστυνομικούς πως αγωνίζεται για την ένταξη του επαγγέλματος στα Βαρέα και Ανθυγιεινά, με την ιδιότητα του συνδικαλιστή, προέδρου της Ένωσης Λιμενικών Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Φωκίδας.

Διασκέδαση μέχρι πρωίας

Μετά την κοπή πίτας και τις καθιερωμένες ευχές ξεκίνησε τρικούβερτο γλέντι υπό τους ήχους της Τούλας Κατσιβάλη και του Κώστα Σωτηρόπουλου.
Λίγο πριν ξεκινήσει η διασκέδαση, κατέφθασε και ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, συνεπικουρούμενος από την εκπρόσωπο του Μαρία Γιδά, τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Νίκο Καραϊσκο, τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Τάκη Ανδριόπουλο, τον αντιπρόεδρο Γιώργο Φραγκονικολόπουλο και το μέλος Φάνη Ραμπαβίλα.

Ο δήμαρχος πήρε για λίγο το λόγο και ευχήθηκε καλή χρονιά, χόρεψε όμως πολύ, τιμώντας με το δικό του τρόπο τη διοίκηση του Α.Τ. Αιγιαλείας, με τον Βασίλη Ροδόπουλο να ανταποδίδει με γυροβολιές στην πίστα του “Ανέμελου”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τους αστυνομικούς, το ίδιο βράδυ διασκέδασαν οι εργαζόμενοι στην Παθολογική κλινική του Νοσοκομείο Αιγίου, καθώς και οι εργαζόμενοι του S/M Σκλαβενίτης, οπότε η κοπή της πίτας του Α.Τ. Αιγιαλείας είχε διευρυμένο χαρακτήρα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr