background img
banner
banner

Πίτα με κέφι και γλέντι ως το πρωί!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΓΕΛΙΩΤΙΚΩΝ «Ο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ»

Με μεγάλη προσέλευση και εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 22 Φεβρουαρίου η κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Διγελιωτίκων “Ο Άγιος Ανδρέας”. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο εστιατόριο «Το σπιτικό» στη γέφυρα Τσαγρή, παρουσία 150 μελών και φίλων του Συλλόγου!

Ήταν μία όμορφη γιορτή που θα θυμούνται για πολύ καιρό όσοι παρευρέθηκαν, η οποία πολύ σύντομα μετατράπηκε σε ένα κεφάτο γλέντι που διήρκεσε ως τις πρώτες πρωινές ώρες! Να σημειωθεί ότι στον σύλλογο… πνέει άνεμος ανανέωσης, καθώς η προεδρία έχει περάσει στα χέρια μίας νέας γυναίκας, της Σοφίας Ξυνού, η οποία έχει σκοπό να εντείνει τη δράση του Συλλόγου και να δώσει κίνητρο στα μέλη του να γίνουν πιο ενεργά συμμετέχοντας σε όμορφες δράσεις για τα Διγελιώτικα.

Πρώην γραμματέας του Συλλόγου, η 24χρονη Σοφία Ξυνού, εξελέγη πέρυσι πρόεδρος και ήδη μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. έχει κάνει προγραμματισμό δραστηριοτήτων.

Προγραμματισμός δράσης

Όπως η ίδια ανέφερε στo protionline.gr, ΄΄σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στον πολιτισμό αλλά και στα Διγελιώτικα με την διοργάνωση όμορφων και εποικοδομητικών δράσεων. Θέλουμε να κάνουμε τον Σύλλογό μας πιο ενεργό και γνωστό σε όλη την Αιγιάλεια΄΄. Ήδη, ο Σύλλογος σκοπεύει να δώσει βαρύτητα στη Γιορτή Σαρδέλας που και φέτος θα πραγματοποιηθεί στη φιλόξενη παραλία Διγελιωτίκων, ενώ ενδιάμεσα προγραμματίζονται κι άλλες δράσεις όπως αυτή της Καθαράς Δευτέρας αλλά και της Πρωτομαγιάς.

Σε ό,τι αφορά την εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου πάντως, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς όχι μόνο κατάφερε να προσελκύσει πλήθος κόσμου, αλλά όλοι μαζί μοιράστηκαν ωραίες στιγμές.

Ευχαριστίες από το Δ.Σ.

΄΄Ευχαριστούμε πολύ τον δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γεώργιο Ντίνο, τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Νίκο Καραΐσκο τη δημοτική σύμβουλο Μαρία Γιδά, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Διγελιωτίκων Ηλία Δημητρίου και τέλος τα όλα μέλη της Ομοσπονδία Συλλόγων Αιγιαλείας με πρόεδρο τον Σταύρο Καραδημητρόπουλο, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους!΄΄, αναφέρει το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Και προσθέτει: ΄΄Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε: Την αρτοποιό Χρύσα Κονιδάρη για την υπέροχη Βασιλόπιτα, την οποία έκανε δωρεά στον Σύλλογο μας! Τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων για τα δώρα που πρόσφεραν στην πλούσια λαχειοφόρο αγορά μας! Και όλους εσάς που μας δείχνετε έμπρακτα την αγάπη σας και στήριξε τον Σύλλογο μας σε κάθε του βήμα! Να είστε όλοι καλά, και του χρόνου με υγεία!΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr