background img
banner
banner

Παπακωνσταντινόπουλος: Κατηγορεί τη δημοτική αρχή για επιδερμική αντιμετώπιση των προβλημάτων

‘’Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τα θέματα που ζητήθηκαν αντιμετωπίστηκαν από την δημοτική αρχή με την ίδια επιδερμική προσέγγιση και την ίδια αποτυχημένη τακτική της απλής διεκπεραίωσης των τρεχουσών ζητημάτων.

Το θέμα της παραβατικότητας το έθεσε αόριστα για ενίσχυση της αστυνόμευσης χωρίς να υπολογίσει την πολυπλοκότητα του προβλήματος όπως τέθηκε από την παράταξη Μ.ΠΡΟ.Σ.ΤΑ. που σχετίζεται με τα κυκλώματα του οργανωμένου εγκλήματος που δρα ανενόχλητο με κακουργηματικές πράξεις όπως ληστείες ,διακίνηση ναρκωτικών ,πορνεία κ.α.

Ακόμα φάνηκε η προσπάθεια εξίσωσης του ογανωμένου εγκλήματος με παραβατικές πράξεις κάποιων κοινωνικών ομάδων που η ίδια η πολιτεία τους άφησε στο περιθώριο και την εξαθλίωση.
Η απλή ενίσχυση της αστυνομίας με κάποιους αστυνομικούς των μισθών πείνας , δεν αρκει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αν δεν συνοδεύεται απο τον κατάλληλο σχεδιασμό με ειδικά εκπαιδευμένους αστυνομικούς με εξοπλισμό και σχέδιο αντιμετώπισης αδίστακτων κακοποιών’’, σημειώνει μεταξύ άλλων η δημοτική παράταξη ‘’ΜΠΡΟΣΤΑ’’ του Τάκη Παπακωνσταντινόπουλου, που εγκαλεί την δημοτική αρχή για μια σειρά θεμάτων όπως η διαχείριση των απορριμμάτων και η άρδευση.


Κατηγορίες Άρθρου
ΣΤΙΓΜΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr