background img
banner
banner

Παρουσίαση των εργαλείων προώθησης και προβολής της Αιγιάλειας

ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με το πώς πρέπει να διαχειριστεί ο δήμος Αιγιαλείας τον τομέα του τουρισμού, ξεκινώντας από το να καταστήσει ελκυστική και περισσότερο επισκέψιμη την περιοχή, εξήχθησαν στην χθεσινή άκρως ενδιαφέρουσα Ημερίδα Τουρισμού του δήμου, που πραγματοποιήθηκε στο «Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου». Ήταν η πρώτη Ημερίδα με αυτό το αντικείμενο που διοργάνωσε η αντιδημαρχία Τουρισμού και Ποιότητας ζωής, στην οποία ανταποκρίθηκε πλήθος επιχειρηματιών της περιοχής από τον τουριστικό κλάδο.

Επρόκειτο για πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Στράτου Βαρδάκη, ο οποίος προτίθεται να αξιοποιήσει τα συμπεράσματα, εργαζόμενος εντατικά στα θέματα που αφορούν την προβολή της περιοχής και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Δυτικής Ελλάδος, Νίκος Κοροβέσης οποίος μίλησε για τη νέα πολιτική τουριστική ανάπτυξη και προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας καθώς και για την ανάγκη συνεργιών μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για την προώθηση του τουριστικού προορισμού της Δυτικής Ελλάδας.

Ανάλυση στόχων και προοπτικών

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Ποιότητας Ζωής Δήμου Αιγιαλείας κ. Βαρδάκης όπου παρουσίασε τα εργαλεία προβολής – προώθησης της Αιγιάλειας, που έχουν δημιουργηθεί έως σήμερα από την Τουριστική Επιτροπή του δήμου, αναλύοντας επίσης τους στόχους και τις προοπτικές του δήμου για την στήριξη του τουρισμού της Αιγιάλειας.
Στους ομιλητές ήταν επίσης ο Λαυρέντης Βασιλειάδης, Προϊστάμενος Τμήματος Σχεδιασμού Τουριστικής Στρατηγικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, ο οποίος παρουσίασε με την σειρά του, το νέο πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Αναφέρθηκε επίσης στο τουριστικό προϊόν του προορισμού «Δυτική Ελλάδα» και το πώς μπορεί να αξιοποιηθεί από τους επιχειρηματίες του τουρισμού.

Η ημερίδα έκλεισε με ομιλητή τον Γεώργιο Λαθύρη, διευθυντή Ξενοδοχείου και σύμβουλο τουριστικών καταλυμάτων, οποίος μίλησε για το πώς θα πρέπει οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις να οργανώνουν και διαχειρίζονται τα καταλύματα τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια και τη στήριξη του τουριστικού οδηγού Web-Greece.Gr.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr