background img
banner
banner

Παρουσία πλήθους μελών και φίλων

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ «ΗΛΙΟΣ»

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων Ήλιος την περασμένη Κυριακή 26 Ιανουαρίου στο χώρο του καταστήματος «Θέα Θάλασσα» στα Σελιανίτικα, με την ευχή όλων ο σύλλογος να συνεχίσει και μέσα στο νέο έτος απρόσκοπτα τον δραστήριο ρόλο του προς σημαντικό όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης Ανδρόνικος Τσαχρίδης. Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου Βασιλική Θεοδωροπούλου, ενώ μετά ακολούθησε σύντομη ομιλία από τον πρόεδρο Γεώργιο Ρόζο, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάληψη δραστηριοτήτων του συλλόγου μέσα στη νέα χρονιά, με κύριο στόχο να συμβάλλουν περαιτέρω στην εξωστρέφεια και στην προβολή της τουριστικής περιοχής των Σελιανιτίκων τόσο σε εθνικό αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ακολούθησαν αντιφωνήσεις από τους υψηλούς προσκεκλημένους που εξήραν το έργο του συλλόγου και την συνεχή ανοδική πορεία από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Πλήθος κόσμου!

Στην εορταστική ατμόσφαιρα της εκδήλωσης συμμετείχαν και τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Αιγιαλείας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ποιοτική Αιγιάλεια» Βασιλική Ψυχράμη, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο» και δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Γούτος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας Γεώργιος Ντίνου, οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Αιγιαλείας Δημήτρης Καλαμίδας, Νίκος Καραΐσκος και Ευστράτιος Βαρδάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, Βασίλης Σταθακάρος και Τάκης Τσερεντζούλιας, ο υπεύθυνος του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Νομού Αχαΐας Ανδρέα Κατσανιώτη Άρης Πατσόπουλος, ο Πρόεδρος της προσωρινής Διοίκησης της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας Σταύρος Καραδημητρόπουλος, ο Πρόεδρος του ερασιτεχνικού ποδοσφαιρκού σωματείου «Κεραυνός» Σελιανιτίκων Γιάννης Τζεβελέκας, ο Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αλυκής «Ο Άγιος Νικόλαος» Νίκος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Νέου Σαλμενίκου Θανάσης Μπαλτουμάς, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελισσίων «Η Μέλισσα» Σπύρος Χριστόπουλος, η Αντιπρόεδρος του Φιλοπροοδευτικού Ομίλου Λόγγου «Ο Βύρων» Δήμητρα Τσαμτσούρη μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. Λένα Ντούρου και Δέσποινα Μανωλοπούλου, ο Πρόεδρος του Χορευτικού Ομίλου Αβύθου «Αχαιοί» Ανδρέας Παλαιολογόπουλος, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοδάφνης «Ο Ευαγγελισμός» Ολυμπία Ρούβαλη, ο εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αβύθου Χαρίλαος Γιαννόπουλος «Παμμέγιστοι Ταξιάρχες» και πλήθος μελών.

Η πολύ νόστιμη βασιλόπιτα ήταν προσφορά των ζαχαροπλαστείων «Δημητρίου», ενώ το δώρο της βασιλόπιτας ήταν ένα υπέροχο κόσμημα, ευγενική χορηγία από το κοσμηματοπωλείο του Θωμά Παγουράκη στο Αίγιο. Τυχερή της βραδιάς, που κέρδισε το φλουρί, ήταν η Αναστασία Χαραλαμπίδου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μέσα από ανακοίνωση, εύχεται το 2020 να είναι μια χρονιά υγείας, ελπίδας, δημιουργίας και ευημερίας, ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του, που παρίστανται στην κοπή της πίτας του, τους χορηγούς, τα ζαχαροπλαστεία «Δημητρίου» και το κατάστημα κοσμημάτων του Θωμά Παγουράκη, καθώς και το παραλιακό κατάστημα «Θέα Θάλασσα» για τη φιλοξενία του.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr