background img
banner
banner

Πρόεδρος… και τυπικά ο Λάμπης Παπαδόπουλος

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ –  ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ

Σε ήρεμο και εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 5/2 η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού, Εισαγωγικού, Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας, μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή 31 Ιανουαρίου.

Πρόεδρος εξελέγη (όπως αναμενόταν άλλωστε) ο επικεφαλής της πλειοψηφούσας παράταξης «Εμπορική Ενότητα» Λάμπης Παπαδόπουλος, με ψήφους πέντε έναντι τεσσάρων του έτερου υποψηφίου Γιώργου Αλεξόπουλου που στήριξε η «Ενωτική Κίνηση Εμπόρων».

Αναλόγως, με ψήφους 5-4 εξελέγησαν και τα υπόλοιπα εκλεγμένα μέλη της «Εμπορικής Ενότητας» ως εξής: Αντιπρόεδρος ο Κωνσταντίνος Κουλούρης, γενική γραμματέας η Νικολέτα Χανδόλια, ταμίας ο Βασίλης Κερκελές και μέλος ο Παναγιώτης Κοττάς. Επίσης, ως μέλη του Δ.Σ. από την «Ενωτική Κίνηση Εμπόρων» εκλέγονται οι Mαρία Χρονοπούλου, Γιώργος Αλεξόπουλος, Αρχοντούλα Παναγοπούλου και Δημήτρης Ντερντές.

Το «στίγμα» του νέου προέδρου

Να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση συμμετείχαν κι άλλα μέλη της «Εμπορικής Ενότητας» πέραν των εκλεγμένων. Μιλώντας στους συναδέλφους του, ο νέος πρόεδρος ανέφερε πως προτίθεται να είναι ο πρόεδρος για όλους τους εμπόρους, τόσο για τους ισχυρούς και τους δυνατούς της αγοράς όσο και για τους αδύναμους.

Επίσης, για τους εμπόρους του κέντρου και για όσους δραστηριοποιούνται στην περιφέρεια του Αιγίου, όπως χαρακτηριστικά είπε. Ανέφερε ακόμη πως, λαμβανομένων υπόψη των συνθηκών, προβλήματα αντιμετωπίζουν όλοι, τονίζοντας ότι ο ρόλος του νέου Δ.Σ. πρέπει να είναι καταλυτικός ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή. Μίλησε ακόμη για δράση της νέας διοίκησης μέσα από συγκεκριμένο σχέδιο που θα έχει ως βάση την κατάθεση προτάσεων και τη συνεργασία όλων.

Δυνατό «χαρτί» για τον κ. Παπαδόπουλο αποτελεί η συνδικαλιστική γνώση και η εμπειρία του ως προς την αντιμετώπιση των θεμάτων, λόγω και της συμμετοχής του στην ΕΣΕΕ και την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου ως εκλεγμένου. Άλλωστε, όπως ο ίδιος επανειλημμένως έχει τονίσει, σκοπός του είναι η εφαρμογή των προβλεπόμενων του καταστατικού του συλλόγου και η άμεση και αποτελεσματική δράση ή και άσκηση πιέσεων για την προάσπιση των συμφερόντων των εμπόρων.

Νέα πρόσωπα στο προεδρείο

Στα αξιοσημείωτα και το γεγονός ότι το προεδρείο, πέραν του κ. Παπαδόπουλου, αποτελείται από νέα για τον Εμπορικό Σύλλογο πρόσωπα στη διοίκηση, που πλην όμως έχουν δώσει τα δικά τους δείγματα γραφής στην τοπική αγορά με την πολυετή παρουσία των επιχειρήσεών τους.

Έγινε η παραλαβή παράδοση από το απερχόμενο προεδρείο

Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά τη συγκρότηση σε Σώμα και τις τοποθετήσεις μελών, πραγματοποιήθηκε και η παραλαβή παράδοση από το απερχόμενο προεδρείο, γεγονός που δίνει το έναυσμα στους νεοεκλεγέντες να ξεκινήσουν από σήμερα κιόλας δουλειά. Αν δεν το έχουν κάνει ήδη…


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr