background img
banner
banner

Πρώτη επιτυχημένη συνάντηση του Δήμου Αιγιαλείας με την Επιτροπή “Ελλάδα 2021”

Σε πολύ θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα, συνάντηση αντιπροσωπείας του Δήμου Αιγιαλείας με εκπροσώπους της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», όπου έγινε η εισαγωγική παρουσίαση του συνολικού σχεδιασμού του Δήμου, για το πρόγραμμα εκδηλώσεων του εορτασμού της επετείου του 1821.
Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021», συνεστήθη με απόφαση του Πρωθυπουργού και την Προεδρία της Γιάννας Αγγελοπούλου για να συντονίσει το μεγάλο έργο της απόδοσης τιμής για τα 200 χρόνια σύγχρονης Ελλάδας.

Η αντιπροσωπεία του Δήμου Αιγιαλείας με επικεφαλής τον δήμαρχο Δημήτρη Καλογερόπουλο συνοδευόμενο από την πρόεδρο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Τσουκαλά, την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο Μαρία Γιδά και τον πρόεδρο της Επιτροπής «Αιγιάλεια 1821» Ελευθέριο Αγγελόπουλο πρέσβη ε.τ., Διευθυντή του Διπλωματικού Γραφείου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ανέπτυξε ενδελεχώς τις προτεινόμενες δράσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου, στον Γενικό Διευθυντή Λειτουργίας της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Αθανάσιο Κανταρτζή και τους συνεργάτες του.

Έτυχαν θερμής υποδοχής οι προτάσεις

Οι προτάσεις του Δήμου Αιγιαλείας έτυχαν θερμής υποδοχής από τους εκπροσώπους της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», οι οποίοι δεν έκρυψαν την ικανοποίηση τους από την αρτιότητα και την πρωτοτυπία του συνολικού σχεδιασμού, γεγονός που αξίζει να σημειωθεί, μιας και τα μέλη της επιτροπής, έχουν ήδη δεχθεί πλήθος προτάσεων από δήμους και φορείς της χώρας.
Το εξαιρετικό κλίμα που επικράτησε, επισφράγισε ο προγραμματισμός μιας νέας συνάντησης στα μέσα Μαρτίου, ούτως ώστε να εξειδικευτούν οι δράσεις και ο σχεδιασμός και να προχωρήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες για την υποστήριξη τους, από πλευράς της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr