background img
banner
banner

“Πυκνώνει” τις επαφές του ο Χρήστος Γούτος

ΚΡΑΤΑ ΨΗΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Την “Υπαπαντή του Κυρίου”, τίμησε δεόντως ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου Αιγιαλείας, Χρήστος Γούτος, ο οποίος παραβρέθηκε μαζί με στελέχη της παράταξής του “Αιγιάλεια Αύριο” σε όλες τις λατρευτικές εκδηλώσεις, το βράδυ του Σαββάτου στον Εσπερινό και στο τραπέζι στην Τοπική Κοινότητα Καλαμιά και το πρωί της Κυριακής πρώτα στην Κουλούρα και μετά στις Καμάρες.

Το πρωί του Σαββάτου, ο κ. Γούτος και η ομάδα του, παραβρέθηκαν στη Θεία Λειτουργία αλλά και στη λιτανεία προς τιμήν του Αγ. Τρύφωνα, όπου δεν έλειψαν οι εγκάρδιες συνομιλίες με συμπολίτες μας, με τον Χρήστο Γούτο να ενημερώνεται για τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και να ετοιμάζεται να τα θέσει προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο.

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο Χρήστος Γούτος, επιτέθηκε για άλλη μία φορά στη δημοτική αρχή του Δημήτρη Καλογερόπουλου, με αφορμή το μείζον θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, που παραμένουν στοιβαγμένα στον Σταθμό Μεταφόρτωσης στην Τέμενη, κρατώντας ψηλά τον πήχη της αντιπολίτευσης, ζητώντας από τον δήμαρχο να πράξει τα νόμιμα για τη συμμετοχή της παράταξης του στα διοικητικά συμβούλια των Νομικών Προσώπων του δήμου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΣΤΙΓΜΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr