background img
banner
banner

Σαββατόβραδο στο “Becinto” με άκρως χορευτική διάθεση

Συνεχίζοντας τις επιτυχημένες μουσικές βραδιές το bar “Becinto” στην Μητροπόλεως, ανοίγει τις πόρτες της διασκέδασης και παρουσιάζει για μια ακόμη εμφάνισή του, τον dj Γιώργο Βοδενιώτη, το Σάββατο το βράδυ στις 29 Φλεβάρη. Με την πλήρη εξυπηρέτηση του πελάτη σε πρωταρχικό μέλημα, οι ιδιοκτήτες του bar και ο γνωστός dj μαζί, υπόσχονται μια εξασφαλισμένη σε όλα τα επίπεδα λύση για τη διασκέδαση του τελευταίου Σαββάτου των απόκρεω.

Ο εκ καταγωγής Θεσσαλονικιός dj έχει εμφανιστεί σε πολλά clubs της Πάτρας όπως π.χ. τα Lakoo, Bizoux και ¨Άνω- κάτω¨ ενώ θεωρείται για πολλούς ένας από τους πέντε top dj’s στην ευρύτερη περιοχή στην ελληνική σύγχρονη διασκέδαση. Η πορεία του ως μουσικός παραγωγός, τον έχει βρει σε δεκάδες νησιά μα και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και από το 2017 και μετά συνεργάζεται με τους ιδιοκτήτες, Χρήστο και Γιάννη σε πολύ καλό κλίμα.

Με ξένες και ελληνικές επιτυχίες από την νέα δισκογραφία και όχι μόνο, με άψογα καρναβαλική διάθεση, το Σαββατόβραδο της πόλης αποκτά ταυτότητα ¨δείχνοντας¨ το “Becinto” ιδανική λύση για την καρναβαλική έξοδο.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr