background img
banner
banner

Σε… ρυθμούς καρναβαλιού η Ανατολική Αιγιάλεια

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΚΟΡΥΦΩΘΟΥΝ ΤΗΝ 1η ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγείρας καλωσόρισε ήδη το 22ο Αιγειράτικο Καρναβάλι. Μικροί και μεγάλοι ντύθηκαν στα λευκά και χόρεψαν σε ξέφρενους ρυθμούς, ενώ ακολούθησε παρέλαση, παρουσίαση των γκρουπ, χορός, βεγγαλικά και άλλες εκπλήξεις.

Όλα αυτά από το τελευταίο ακόμη Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου, οπότε μπήκαν οι… βάσεις για το μεγαλύτερο, το πιο κεφάτο και πολύχρωμο καρναβάλι που θα διοργανωθεί ποτέ στην Ανατολική Αιγιάλεια, το οποίο θα κορυφωθεί την 1η Μαρτίου στην Αιγείρα! Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς πως όλη η Αιγείρα γιορτάζει τον κορυφαίο της καρναβαλικό θεσμό. Οι συμμετοχές των γκρουπ φέτος ξεπερνούν κάθε προσδοκία και όλα δείχνουν πως ο διοργανωτής Πολιτιστικός Σύλλογος θα κερδίσει και φέτος το στοίχημα, καταφέρνοντας και να διασκεδάσει συμμετέχοντες και θεατές και να προσελκύσει πλήθος επισκεπτών στην περιοχή.

΄΄Παρά τη μικρή έκταση του τόπου μας, συνεχίζουμε δυναμικά να προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για αυτόν. Το καρναβάλι μας αποτελεί για εμάς ένα κομμάτι του πολιτισμού μας. Για 22η χρονιά παρά τις δυσκολίες του καιρού μας, συνεχίζουμε με πολλή αγάπη και κέφι να διοργανώνουμε το αιγειράτικο καρναβάλι. Ο κόσμος πάντοτε ανταποκρίνεται στο κάλεσμα μας με ενθουσιασμό και έτσι για ακόμα μια χρονιά οι συμμετοχές έφτασαν τα 11 γκρουπ΄΄, αναφέρουν στo protionline.gr οι διοργανωτές.

Στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγείρας εδώ και δυο εβδομάδες έχει ξεκινήσει το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού τη διοργάνωση του οποίου επιμελούνται η Σία Πάνου, ο Αποστόλης Παπαχριστόπουλος και ο Παναγιώτης Καλλέλης και έτσι γεμίζουν με χαρά τις μέρες μικρών και μεγάλων.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει για τη συνέχεια: Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, ώρα 8.30μ.μ.: α)Video clip, β)Στον κουβά, γ)Τέννις, δ)Αλυσίδα λέξεων. Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, ώρα 7.30μ.μ.: α)Χορογραφία, β)Χορευτική πανδαισία. Κυριακή 16 του μήνα, ώρα 11.30π.μ.: πλατεία Ακράτας: α)Λούνα παρκ, β) Φύσα το.

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, ώρα 8.30μ.μ.: α)Θέατρο. Σάββατο 22/2, ώρα 7.00μ.μ.: α)Κρυμμένος θησαυρός. Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, ώρα 11.30π.μ.: α)Τρέξιμο… τουρλού.
Παρασκευή 28 του μήνα, ώρα 11.00μ.μ.: Χορός του Συλλόγου Πυθάρι club Αιγείρα, Παιχνίδι “My Style Rocks”. Κυριακή 1 Μαρτίου, ώρα 4.00μ.μ.: Διαγωνισμός αμφίεσης, αρμάτων. Παρέλαση γκρουπ, κάψιμο καρνάβαλου. Στο πάρτι της τελετής λήξης στο προαύλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγείρας, live οι Walkman.

Τα γκρουπ είναι έντεκα: Βασίλισσα Καρναβαλιού, Καραμελάκια, Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Ο Δεσμός», Το πε… Το πε… Ο παπαγάλος, M & M’s, Pop Art, 301 και σήμερα, Τσίρκο… λελέτα, Bonales, Lord of thw Drinks, Βασιλιάς Καρνάβαλος.

Κάλεσμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αιγείρας μέσω του protionline.gr

΄΄Ως σύλλογος δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε θερμά όλο τον κόσμο που μας στηρίζει οικονομικά και εθελοντικά στα εγχειρήματα μας και μας τιμά με την παρουσία του. Επίσης ευχαριστούμε τόσο τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. όσο και την τοπική κοινότητα για την πολύτιμη στήριξη και βοήθεια που μας παρέχει΄΄, τονίζουν τα μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγείρας. Αυτά είναι: Πρόεδρος: Γεωργούλη Αμάντα, Αντιπρόεδρος: Παπανικολάου Σπύρος, Γραμματέας: Θεωδορόπουλος Τάσος, Ταμίας: Μαραγκόπουλος Σπύρος, Μέλη: Κούτουλα Μαίρη, Σταθακόπουλος Ευγένιος, Χίνου Κατερίνα.

΄΄Το 22ο Αιγειράτικο Καρναβάλι είναι και φέτος εδώ έτοιμο να ξεσηκώσει και σας προσκαλεί όλους 1η Μαρτίου σε ένα ξέφρενο γλέντι με πολύ χορό, κέφι, ποτό, φαγητό, πολλές εκπλήξεις και πολλή μουσική, live από το αγαπημένο συγκρότημα «Walkman the Band». Σας περιμένουμε΄΄, σημειώνουν ακόμη οι διοργανωτές.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr