background img
banner
banner

Σε όμορφη ατμόσφαιρα η εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου | ΦΩΤΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Έσπερος» στο Πανόραμα το βράδυ του Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου και περιελάμβανε καλό φαγητό, ζωντανή μουσική από συγκρότημα και χορό! Η διάθεση όλων ήταν άριστη, ενώ ξέχωρα από την διασκέδαση, δόθηκε η ευκαιρία στους παριστάμενους να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα της επικαιρότητας.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Κατερίνα Υφαντή έκοψε την πίτα ευχόμενη τα καλύτερα για τους συναδέλφους της και τον ιατρικό κλάδο γενικότερα. Καλωσόρισε τους νέους γιατρούς – μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου, ενώ παράλληλα προσέφερε δώρα (από ένα βιβλίο) στους τρεις γιατρούς που συνταξιοδοτήθηκαν έχοντας προσφέρει τα μέγιστα στο κοινωνικό σύνολο. Πρόκειται για την Βαρβάρα Μαντικοπούλου μικροβιολόγο και τους ακτινολόγους του Νοσοκομείου Αιγίου κ. Βασιλόπουλο και Χατζηγιάννη.

Το «παρών» στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων έδωσαν ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Ντίνος και οι εκλεγμένοι γιατροί δημοτικοί σύμβουλοι. Παρέστησαν περί τα 110 άτομα, μέλη και φίλοι του Συλλόγου που μοιράστηκαν αξέχαστες στιγμές, ευχόμενοι «και του χρόνου με υγεία»!


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr