background img
banner
banner

Στην πίτα του «Save Cost» ο Σύλλογος Αλυκής

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ – ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Μία όμορφη αλλά και με ουσιαστικό περιεχόμενο εκδήλωση πραγματοποίησε προχθές Κυριακή ο φορέας «Save Cost» στην Πάτρα, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του. Σημειώνεται ότι στον φορέα συμμετέχουν τέσσερις Σύλλογοι, μεταξύ των οποίων και ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αλυκής ενώ στόχος του είναι η προστασία των ακτών της περιοχής και η αντιμετώπιση της διάβρωσης.

Ειδικότερα, στον φορέα συμμετέχουν ο Σύλλογος Αλυκής, ο Σύλλογος Παραλίας Βραχνεΐκων, ο Σύλλογος Παραλίας Καλαμακίου και ο Σύλλογος Παραλίας Λακκόπετρας. Από τον Σύλλογο Αλυκής, στην εκδήλωση παρέστησαν τρεις εκπρόσωποι. Ο πρόεδρος Νίκος Παπαδόπουλος, ο ταμίας Πάνος Γεωργακόπουλος και το μέλος της Ε.Ε. Πάνος Κουτρόπουλος.

Μάλιστα, ο κ. Παπαδόπουλος μιλώντας στους παριστάμενους παρουσίασε τη δράση του Συλλόγου Αλυκής σε σχέση με την Γαλάζια Σημαία αλλά και τον υδροβιότοπο. Όπως μετέφερε στo protionline.gr ο κ. Παπαδόπουλος, ΄΄συμμετέχουμε στον φορέα εδώ και ένα χρόνο και έχουμε θέσει ως προτεραιότητα τη λήψη πρωτοβουλιών για το μείζον πρόβλημα της διάβρωσης που αφορά και παραλίες της περιοχής μας. Η εκδήλωση αποτέλεσε μία καλή ευκαιρία να γνωρίσει ο κόσμος την Αλυκή και τη δράση του Συλλόγου μας. Ο φορέας θα πραγματοποιήσει το ετήσιο συνέδριό του με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα΄΄.

΄΄Είμαστε συντονισμένοι με συλλόγους με ανάλογη δράση και θα επιδιώξουμε τα καλύτερα για την περιοχή μας΄΄, κατέληξε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλυκής.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr