background img
banner
banner

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την κοπή πίτας

ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΙΟ ΚΟΝΤΑΔΑΚΗ

Στην τελική ευθεία για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία και οργάνωση της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έχει προγραμματιστεί για την  Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου με επίσημο προσκεκλημένο (και ομιλητή) τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη, εισέρχονται πλέον τα μέλη του Δ.Σ. της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αιγιαλείας.

Οι συσκέψεις μεταξύ των «γαλάζιων» στελεχών είναι συνεχείς το τελευταίο διάστημα και αναμένεται να κορυφωθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς στόχος είναι να πραγματοποιηθεί μία εκδήλωση που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό κομματικό επίπεδο.

Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στην επικείμενη εκδήλωση είναι μεγάλο καθώς ήδη έχουν διατεθεί δεκάδες προσκλήσεις (τιμή 5 ευρώ), τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται από τα μέλη τού Δ.Σ. ή από τα γραφεία τής ΔΗΜ.ΤΟ. Αιγιαλείας (Μητροπόλεως 49).

Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μαργαρίτα» του ξενοδοχείου «TELIS», στο Αίγιο, έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 7μ.μ. και θα περιλαμβάνει ομιλία από τον κ. Κεφαλογιάννη, ενώ χαιρετισμό αναμένεται να απευθύνει και ο έτερος προσκεκλημένος, ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ και Διευθυντής του Προέδρου του κόμματος Στέλιος Κονταδάκης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr