background img
banner
banner

Συνάντηση με τον Χρήστο Γούτο για την προσωρινή διοίκηση

ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Στα πλαίσια συνεχών επαφών και συναντήσεων της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιάλειας (Ο.Σ.Α.) με πολιτειακούς παράγοντες και φορείς της περιοχής, συναντήθηκαν την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, στο φιλόξενο γραφείο του Χορευτικού Ομίλου Αβύθου ‘’Αχαιοί‘’, με τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας Χρήστο Γούτο.

Την Ομοσπονδία εκπροσώπησαν τα μέλη της προσωρινής διοίκησής της, Σταύρος Κ. Καραδημητρόπουλος πρόεδρος, Ανδρέας Παλαιολογόπουλος Αντιπρόεδρος, Νικόλαος Παπαδόπουλος Γεν. Γραμματέας, Αθανάσιος Μπαλτουμάς Ταμίας, Σπύρος Χριστόπουλος, Γεώργιος Ρόζος, Ολυμπία Ρούβαλη και Σοφία Ξυνού. Συζητήθηκαν  θέματα για την Ομοσπονδία Συλλογών Αιγιαλείας και έγινε ενημέρωση για τις επικείμενες δράσεις για το νέο έτος.

Από την μεριά του ο κ. Γούτος συνεχάρη όλους τους φορείς που ξεκίνησαν αυτή την πρωτόγνωρη προσπάθεια για την Αιγιάλεια και δήλωσε τον ενθουσιασμό του για τη δημιουργία του φορέα. Πιστεύει και στηρίζει την προσπάθεια, θεωρεί ότι αποτελεί λύση στα χέρια κάθε Δημοτικής Αρχής όσον αφορά πολύπλευρες δράσεις που μπορούν να γίνουν ακόμα και στην περιφέρεια του Δήμου με τη συνδρομή της Ομοσπονδίας και διαβεβαίωσε ότι θα είναι δίπλα στην Ο.Σ.Α. για ότι χρειαστεί στο Δημοτικό συμβούλιο αλλά και γενικά στις δράσεις που θα ακολουθήσουν. Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και με άλλους φορείς για ενημέρωση.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr