background img
banner
banner

Το Ε.Κ.Α.ΜΕ. δεν θα γιορτάσει την Τσικνοπέμπτη σε ένδειξη διαμαρτυρίας…

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Η έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων του Ειδικού Κέντρου Αποκατάστασης και Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρίες Αιγίου για την καθυστέρηση που σημειώνεται από την πλευρά της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου, ως προς τις διαδικασίες έναρξης των εργασιών στις νέες εγκαταστάσεις της οδού Κλεισούρας, θα έχει ως αποτέλεσμα τον μη εορτασμό της Τσικνοπέμπτης στο Κέντρο…

Η απόφαση ελήφθη σε ένδειξη διαμαρτυρίας, μετά την άκαρπη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο το πρωί του Σαββάτου… Την συνάντηση είχε συγκαλέσει το Δ.Σ. του Ειδικού Κέντρου καθώς ακόμη δεν έχει γίνει η οριστική ανάθεση του έργου ανέγερσης των νέων εγκαταστάσεών του, τονίζοντας ότι από πλευράς Κέντρου έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες υπέρ το δέον! Οι διοικούντες είχαν καλέσει τον δήμαρχο, τους αντιδημάρχους αλλά και την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου, ωστόσο δεν υπήρξε εκπροσώπηση παρά μονάχα από τους αντιδημάρχους Δημήτρη Καλαμίδα και Νίκο Καραΐσκο.

Παρών ήταν και ο προϊστάμενος της Πολεοδομίας Λεωνίδας Καράμπελας. Οι εκπρόσωποι του δήμου περισσότερο ενημερώθηκαν για τις διαδικασίες, ακούγοντας τους διοικούντες του Ε.Κ.Α.ΜΕ. να μιλούν για λάθη και παραλείψεις της Τεχνικής Υπηρεσίας που, κατ’ αυτούς, έχουν ως αποτέλεσμα να έχουν καθυστερήσει σημαντικά οι διαδικασίες και κατά συνέπεια και η έναρξη των εργασιών, εκτιμώντας ότι έχει προκύψει παρανόηση ή μη ενημέρωση των όσων περιλαμβάνει η προγραμματική σύμβαση που έχει υπογραφεί, ως προς τις αρμοδιότητες του Κέντρου αλλά και του δήμου.

Πάντως την προηγούμενη ημέρα η αντιδήμαρχος Έργων Βασιλική Ψυχράμη, συγκάλεσε σύσκεψη στην Τεχνική Υπηρεσία με τον ανάδοχο του έργου, προκειμένου να εξετάσουν πώς θα ξεπεραστούν γραφειοκρατία και εμπόδια, αφού από πλευράς δήμου έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες ενέργειες τα χρονοδιαγράμματα των οποίων είχε δημοσιεύσει το protionline.gr και τώρα περιμένουν από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας να ολοκληρώσουν τον έλεγχο.

Θα ζητήσουν νέα συνάντηση με τον δήμαρχο

Μιλώντας στo protionline.gr, ο πρόεδρος του Ειδικού Κέντρου Θόδωρος Στεφανίδης, γνωστοποίησε την απόφαση, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη στάση του δήμου να μην εορταστεί φέτος η Τσικνοπέμπτη ως είθισται κάθε χρόνο με γιορτή και κεράσματα από το Κέντρο στους χώρους του. ΄΄Μετά την αδιαφορία, την ασυνέπεια και την αναξιοπιστία της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Αιγιαλείας και την μη συμμετοχή των υπευθύνων της στη σύσκεψη που συγκαλέσαμε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, αποφασίσαμε εις ένδειξη διαμαρτυρίας, να μην γιορτάσουμε φέτος την Τσικνοπέμπτη στο Κέντρο μας. Είναι μία κίνηση έκφρασης δυσαρέσκειας για τον τρόπο που μας αντιμετωπίζουν΄΄, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Στεφανίδης.

Να σημειωθεί τέλος ότι θα ζητηθεί νέα συνάντηση εντός της εβδομάδας με τον δήμαρχο, ώστε να ζητηθούν νέες απαντήσεις επί του θέματος και χρονοδιαγράμματα… αφού όσα δημοσιοποίησε η Βάσω Ψυχράμη την προηγούμενη Δευτέρα, φαίνεται πως δεν ικανοποίησαν τον κ. Στεφανίδη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr