background img
banner
banner

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό μαθητή του 1ου ΕΠΑΛ

ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Τον τραυματισμό μαθητή του 1ου ΕΠΑΛ Αιγίου είχε ως αποτέλεσμα τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε σήμερα το πρωί (19/2) στην οδό Κορίνθου, στον κόμβο. Ο νεαρός από τον Σελινούντα, κινείτο με το δίκυκλό του στην οδό Κορίνθου με προορισμό το σχολείο του που βρίσκεται στον Συνοικισμό. Όμως στο φανάρι στο ύψος του ΙΚΑ, αυτοκίνητο εξήλθε από τον δρόμο που προέρχεται από την Εμπολή και χτύπησε το δίκυκλο. Ο νεαρός βρέθηκε στο έδαφος με σοβαρά τραύματα.

Διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου όπου διαπιστώθηκε πως φέρει κατάγματα στο χέρι, το πόδι και τα πλευρά. Προκειμένου να διαπιστωθεί εάν φέρει τραύματα και σε ζωτικά όργανα, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για περαιτέρω εξέταση. Είναι ευτύχημα το γεγονός ότι ο μαθητής φορούσε κράνος, διότι σε διαφορετική περίπτωση η κατάστασή του θα ήταν πολύ χειρότερη.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Αιγιαλείας, ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι το εν λόγω φανάρι είναι… αμφιλεγόμενο, την στιγμή που στο σημείο από το οποίο εξήλθε το αυτοκίνητο δεν υπάρχει ένδειξη για το εάν είναι ανοιχτή η διέλευση στην οδό Κορίνθου, παρά μονάχα κίτρινο φανάρι που εφιστά την προσοχή…

Φωτό Αρχείου


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr