background img
banner
banner

Υπαίθριο αποκριάτικο γλέντι από τον Χορευτικό Όμιλο!

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Πλούσια δράση προγραμματίζει ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου για τις ημέρες της Αποκριάς. Την Παρασκευή το βράδυ στις 28 Φεβρουαρίου, με το βλέμμα στο τριήμερο που έρχεται, της Αποκριάς, του καρναβαλιού και της Καθαράς Δευτέρας, ο Χορευτικός Όμιλος οργανώνει υπαίθριο αποκριάτικο γλέντι από 19.00 – 22.30, καιρού επιτρέποντος.

Η εκδήλωση θα γίνει επί της οδού Μελετοπούλων, μπροστά από τις αίθουσες του Χορευτικού, με πεζοδρόμηση της οδού αυτής από Ανδρονοπούλου μέχρι Σωτ. Λόντου. Πέρα από τους χορευτές που αδειάζουν, μπορούν να συμμετέχουν στον χορό ή σαν θεατές όσοι Αιγιαλείς θέλουν. Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί εντός του Χορευτικού.

Στη Νάουσα το τριήμερο

Την επομένη, Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, στις 6.00 αναχωρούν 60 άτομα (μέλη αλλά και φίλοι του Ομίλου) για την Νάουσα, με μικρή στάση στα Ιωάννινα. Θα διαμείνουν στο Ξενοδοχείο «Φίλιππος» στην Χαλκηδόνα, ενώ θα δουν ορχήστρες στην πόλη, θα επισκεφθούν το Εθνογραφικό Κέντρο Έρευνας Μάσκας του Γ. Μελίκη και θα πάρουν μέρος σε γλέντι με ζωντανή ορχήστρα.
Την Κυριακή μετά το πρωινό, το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρακολούθηση του δρώμενου ¨Γενίτσαροι και Μπούλες¨ στους δρόμους της Νάουσας.

Φαγητό περίπου στις 14.00 σε ταβέρνα με ζωντανή ορχήστρα, ενώ στις 17.30 θα συνεχιστεί το δρώμενο. Τη Δευτέρα 2 Μαρτίου αναχώρηση από το Ξενοδοχείο, με επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας και στην Παναγία Σουμελά.

Το βράδυ η αποστολή μελών και φίλων του Χορευτικού, θα είναι στο Αίγιο. Συνοδοί θα είναι από το Δ.Σ. ο Αντιπρόεδρος Γ. Νικολόπουλος και από τους Γυμναστές ο Γ. Κατσίβελος.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr