background img
banner
banner

Φινάλε με νίκη ο Παναιγιάλειος 3-2 την ΑΕ Καλαβρύτων | ΦΩΤΟ

Μπορεί οι δυο αντίπαλοι στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου να μην πρόσφεραν το καλύτερο θέαμα στους ηρωικούς φιλάθλους που παρέμειναν στις κερκίδες υπομένοντας τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες του Σαββάτου, σημείωσαν τουλάχιστον πέντε γκολ, ενώ είχαμε και ένα χαμένο πέναλτι.

Έτσι στο 8΄ το 1-0 ο Παναιγιάλειος άνοιξε το σκορ με τον Γκάτση να ευστοχεί στο πέναλτι που κέρδισε ο Χριστόπουλος από τον Σκιαδά.

Ο κορυφαίος σκόρερ του Παναιγιάλειου βρέθηκε στα επόμενα λεπτά τρεις φορές κοντά στο 2-0. Στην αρχή από την πάσα του Χριστόπουλου, στη συνέχεια από του Κουραχάνη και στο 25΄ το πέναλτι που χρεώθηκε για χέρι στον Γκλαβά, εκτέλεσε ο Γκάτσης, απέκρουσε ο Παπαδημητρόπουλος.

Το 2-0 τελικά ήρθε στο 28΄από τον Μπούνα, που εκμεταλλεύτηκε λάθος του Σκιαδά και πλάσαρε εύστοχα.

Ακόμα μια καλή ευκαιρία χάθηκε από τον Μάριο Σπυρόπουλο, τον  οποίο απέκρουσε ο Παπαδημητρόπουλος και ο Γκάτσης που στη συνέχεια σκόραρε, ακυρώθηκε ως οφ σάιτ.

Μειώνει 1-2 η ΑΕ Καλαβρύτων

Επάνω που είχε πέσει ο ρυθμός του αγώνα, ο Καλαμαράς με κεφαλιά μείωσε στο 70΄ σε 1-2 για τα Καλάβρυτα, ύστερα από την σέντρα του Δημητρόπουλου. Το γκολ αυτό «ξύπνησε» τους αντιπάλους. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια θέλησαν να κατοχυρώσουν τη νίκη, οι φιλοξενούμενοι όμως ήθελαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα.

Ο Ορτέντζιος στο 77΄ έδωσε και πάλι μια διαφορά ασφαλείας στον Παναιγιάλειο, σκοράροντας για το 3-1 με σουτ εκτός περιοχής και παρά την προσπάθεια του Παπαδημητρόπουλου στα Καλάβρυτα.

Λίγο αργότερα ο Παναιγιάλειος είχε καλή ευκαιρία με το δοκάρι του Σκούτα και την κεφαλιά του Παπασπηλιόπουλου που απέκρουσε ο Παπαδημητρόπουλος.

Στο 90΄ με πέναλτι γράφτηκε το τελικό 3-2. Ο Μπίτρας με διείσδυση στην περιοχή, ανακόπηκε από τον Πλατυκώστα που χρησιμοποίησε το χέρι.

Το πέναλτιπου κέρδισαν τα Καλάβρυτα εκτέλεσε εύστοχα ο Τσαβαλάς διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μ. Λελούδας, Αλ. Σπυρόπουλος): Κοντογεώργος, Αποστολής (56΄ Πλατυκώστας), Οικονόμου, Σπανογιάννης (80΄ Νικολόπουλος), Παπασπηλιόπουλος, Ορτέντζιος, Μπούνας, Κουραχάνης, Σπυρόπουλος (72΄ Βαλλιάνος), Γκάτσης, Χριστόπουλος (46΄ Σκούτας).

ΑΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ (Κ. Βλάχος): Παπαδημητρόπουλος, Βρεττός, Γκλαβάς, Καραχάλιος, Σκιαδάς (46΄ Αντύπας), Παπαδόπουλος (84΄ Γιαννόπουλος), Τσαβαλάς, Δημητρόπουλος, Μπίτρας, Καλαμαράς (88΄ Τζιαντομένικο), Ανδριόπουλος (79΄ Κοσκινάς).


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr