background img
banner
banner

“Χρυσός” Πανελληνιονίκης ο Κώστας Ιατρόπουλος!

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος έγινε την Κυριακή (23/2) στις Σκαμνιές Πηγής Τρικάλων, χώρος ο οποίος έχει φιλοξενήσει αρκετές φορές στο παρελθόν με επιτυχία τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Στους αγώνες σημειώθηκε η μεγαλύτερη, μέχρι σήμερα, πανελλήνια διάκριση αθλητών του Αθηνόδωρου από τον Κώστα Ιατρόπουλο, ο οποίος τερμάτισε 1ος στα 8000μ επί ανωμάλου εδάφους στην κατηγορία των νέων ανδρών (Κ23) με τη σπουδαία επίδοση (24′ 38)! Μια πολύ μεγάλη διάκριση για τον Αιγιώτη αθλητή, τον σύλλογό του και τον αθλητισμό της Αιγιάλειας, σε ένα αγώνισμα που ήδη ο ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ δημιουργεί παράδοση.

Επίσης, ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου διοργάνωσε στο κλειστό προπονητήριό της, την 2η ημερίδα Κλειστού Στίβου, όπου ο Αιγιώτης έφηβος άλτης του ύψους Μιχαήλ Καίπης, που από φέτος αγωνίζεται με τον Κούρο Πατρών, κατάφερε να περάσει τα 2 μέτρα, κάνοντας ατομικό ρεκόρ.

Από τον Αθηνόδωρο ξεχώρισε η επίδοση στο καινούργιο αγώνισμα του άλματος τετραπλούν στην κατηγορία Κ16, του Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος με 15.28 κατέλαβε την πρώτη θέση.
Στην σφαιροβολία Κορασίδων η Βιολέτα Μέγαρη πέτυχε ατομικό ρεκόρ με επίδοση 9.26, όπως επίσης και η Μαρία Κουνινιώτη με 8 μέτρα ακριβώς.

Στο αγώνισμα των 60 μέτρων ο Χρήστος Δημητρίου πέτυχε επίδοση 7.75 ( ατομικό ρεκόρ). Ατομικό ρεκόρ πέτυχαν επίσης όλες οι αθλήτριες του Αθηνόδωρου που συμμετείχαν σε αυτό το αγώνισμα. Η Ανδριάνα Σανδραβέλη με 8.87, αλλά και η Ιωάννα Μπολοβίνη με 9.00 στα 60 μέτρα Κορασίδων, όπως και στα 60 μέτρα Παγκορασίδων η Κατερίνα Λεκοσιώτη με επίδοση 8.72, η Έστα Χριστοπούλου με 9.03 και η Μαρία Κουνινιώτη με 9.78.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr