background img
banner
banner

Χωρίς να φορτσάρει ο Παναιγιάλειος 3-0 την Αρόη

Χωρίς να απειληθεί από την γηπεδούχο Αρόη, χωρίς να φτάσει σε ψηλά στάνταρ απόδοσης, ο Παναιγιάλειος πήρε αυτό που ήθελε. Επικράτησε 3-0 των ουραγών, έχοντας φάσεις για να διευρύνει τη νίκη του, όπως το δοκάρι του Χριστόπουλου και το χαμένο πέναλτι του Γκάτση.

Το γρήγορο γκολ στο 6΄ με την κεφαλιά του προωθημένου Σπανογιάννη, ύστερα από την σέντρα του Μπούνα, απομάκρυνε το άγχος των μελανόλευκων, που ζευγάρωσαν τα τέρματά τους  με το εύστοχο πέναλτι του Γκάτση στο 28΄, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Κουκίδη.

Ο Χριστόπουλος απέφυγε τους αντιπάλους και με σουτ εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Στεφανόπουλου.

Από πάσα (κάθετη) του Μπούνα ξεκίνησε και το 3-0, με σκόρερ τον Χριστόπουλο στο 69΄.

Στο 81΄ ο Γκάτσης είχε ακόμα μια ευκαιρία να σκοράρει από την άσπρη βούλα, στο πέναλτι που κέρδισε ο Πλατυκώστας από τον Πρίντεζη. Αυτή τη φορά όμως τον απέκρουσε στην αριστερή του γωνία ο Στεφανόπουλος.

ΑΠΟ ΑΡΟΗ (Ι. Λεγάτος): Στεφανόπουλος, Χαρικιόπουλος, Πρίντεζης (82΄ λ.τ. Μ. Τσώκος), Καραβάτσος, Κουκίδης, Ζαφειρίου (63΄ Δ. Τσώκος), Γκέτα, Κατσαντώνης, Δημητρέλης, Γεραρδής (75΄ Βερβέρογλου), Χοτζάι (70΄ Μοναστήρας).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μ. Λελούδας, Αλ. Σπυρόπουλος): Κοντογεώργος, Κουραχάνης, Οικονόμου, Σπανογιάννης, Παπασπηλιόπουλος, Μπακατσέλος (78΄ Πλατυκώστας), Μπούνας, Σπυρόπουλος (61΄ Σκούτας), Λιάτος (46΄ Ορτέντζιος), Γκάτσης, Χριστόπουλος (70΄ Βαλλιάνος).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr