background img
banner
banner

2020 ευχές δημιουργίας!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΦΙΛΩΝ»

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα μέλη της μαθητικής ομάδας «Πράσινοι Φίλοι» την περασμένη Κυριακή 16 Φεβρουαρίου. Κατά την πρώτη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους βρέθηκε κοντά τους ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος μαζί με τη βοηθό Δημάρχου κ. Γιδά.

Τον κ. Καλογερόπουλο καλωσόρισε στο χώρο της ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης του 1ου Γυμνασίου ο υπεύθυνος καθηγητής κ. Παναγιώτης Βάγιας και τον ευχαρίστησε για την ανταπόκρισή του στο κάλεσμα των μαθητών.

Ο κ. Δήμαρχος πριν και μετά την κοπή της βασιλόπιτας συνομίλησε με τα παιδιά για διάφορα θέματα της επικαιρότητας και τους έδωσε συγχαρητήρια για τη δράση και τις πρωτοβουλίες τους. Θυμήθηκε με νοσταλγία τα δικά του μαθητικά χρόνια στο ίδιο σχολείο, καθώς αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Αρρένων το 1969.

Όπως είπε, ήταν μια πολύ πετυχημένη χρονιά καθώς από τους 27 μαθητές της έκτης, οι 18 πέρασαν στα Πανεπιστήμια.

Οι μαθητές από την πλευρά τους ενημέρωσαν τον κ. Δήμαρχο για τα νέα τους σχέδια και τη μεγάλη γιορτή που ετοιμάζουν για την 25η Μαρτίου με θέμα: «Κλήρος και Επανάσταση».
Επίσης απέσπασαν τη συμπαράστασή του στην πρόθεσή τους να παρουσιάσουν στο κοινό του Αιγίου την πρότασή τους για την παραλιακή ζώνη με τίτλο «Μια αγκαλιά πολιτισμού για όλους». Μάλιστα οι μαθητές σε ανάμνηση της επίσκεψής του προσέφεραν στον κ. Δήμαρχο ένα από τα τελευταία αντίτυπα με την ιστορία του 1ου Γυμνασίου, καθώς και το ντοκιμαντέρ για την Παναγία Τρυπητή και τα δυο πρωτότυπα έργα των «Πράσινων Φίλων» την τελευταία πενταετία.

Ο κ. Καλογερόπουλος τους ευχαρίστησε και υποσχέθηκε να είναι πάντα κοντά στις δράσεις της ομάδας και στο μέλλον.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr