background img
banner
banner

ΛΥΚΑΙΝΕΣ: Νίκησαν Άρη Τρίπολης και… απουσίες (3-2)

Έστω και δύσκολα οι Λύκαινες Αιγιάλειας νίκησαν με 3-2 τον Άρη Τρίπολης στο δημοτικό στάδιο Αιγίου και διατήρησαν τις ελπίδες τους για άνοδο στη Β΄ Εθνική. Εκτός από τον δυνατό αντίπαλο είχαν να αντιμετωπίσουν και την…ίωση που “χτύπησε” την ομάδα, με αποτέλεσμα να στερηθούν τις υπηρεσίες των Έρδα και Ευγενοπούλου.

Ο Άρης Τρίπολης μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα, η Παπαπέτρου μετά από μακρινή μπαλιά της Λαλιώτη βγήκε μόνη με την αντίπαλη τερματοφύλακα και πλάσαρε για το 1-0, στο 12′. Η φιλοξενούμενη ομάδα πίεσε και τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 32′.Οι Λύκαινες αντέδρασαν αλλά πρώτα το δοκάρι σταμάτησε το πλασέ της Παπαπέτρου ενώ σε δεύτερο τετ-α-τετ η ίδια δεν κατάφερε να νικήσει την αντίπαλη τερματοφύλακα.

Το 2ο μέρος ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς καθώς ο Άρης προηγήθηκε 1-2 (52′) και συνέχισε να πιέζει για 3ο γκολ στην προσπάθεια να “καθαρίσει” το ματς. Όμως, στο 72΄ η Λαλιώτη μετά από ατομική προσπάθεια έβγαλε μόνη της στην περιοχή την Φάτσια η οποία ανατράπηκε. Η Λαλιώτη εκτέλεσε το πέναλτι για το 2-2.
Και στο 82΄ η Παπαπέτρου βγήκε τετ-α-τετ για μια ακόμα φορά σκοράροντας για το 3-2, δίνοντάς τους 3 πολύτιμους απέναντι σε μία ομάδα που ήταν καλύτερη και η ήττα την αδικεί.

ΛΥΚΑΙΝΕΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ (Β. Παπαιωάννου): Βασιλείου, Δ. Νικολάου, Παπαδοπούλου, Κοντογιάννη, Χ. Νικολάου, Γιαννοπούλου, Βσσιλειάδη, Παπαπέτρου, Φάτσια, Λαλιώτη, Νικολοπούλου (Σταματοπούλου, Λιακοπούλου, Ράπτη, Αθανασίου).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr